Løypestatus 28.12.23

Postet av Østre Toten Skilag den 28. Des 2023

Imorgen fredag 29.12 er alle løyper i Karidalen stengt for allmenn bruk da vi arrangerer ØTS Romjulssprinten i skiskyting. Men fortvil ikke, vi har ikveld kjørt opp løypene mot Sillongen og Lena U.skole så dersom det ikke kommer altfor mye snø i løpet av natta så bør det være mulig å få gått seg en tur der. Ha da gjerne Sillongen eller Lena U.skole som utgangspunkt, da det ikke vil være mulig å komme seg ut i ytterløypene fra Karidalen imorgen.

På grunn av det varslede snøfallet blir vi nødt til å prioritere løypemaskin-kapasiteten i skianlegget i natt og imorgen tidlig, det er derfor ikke sikkert vi får kjørt opp igjen løypene Lena/Sillongen imorgen.

Videre mot nyttår preparerer vi etter behov så godt det lar seg gjøre, følg med på skisporet.no for oppdatert løypestatus. Vi har nå levert tilbake lånemaskinen fra Antra AS så all kjøring vil nå oppdateres live igjen.
Standplass stengt 28/12

Postet av Østre Toten Skilag den 27. Des 2023

Standplass i Karidalen er stengt torsdag 28/12 fra kl 12-16 grunnet forberedelser til rennet fredag.

Løypestatus 25.12.23

Postet av Østre Toten Skilag den 25. Des 2023

Alle løyper er nå nykjørt og sola titter frem! 😎

Flinke løypekjørere har nå på formiddagen kjørt alle løyper, både inne i anlegget og løypene mot Lena og Sillongen, så alt er tilrettelagt for litt ribbemarsj. Nordlia Turlag er også ute og preparerer den ny-etablerte løypa mot Nordlia.

Håper så mange som mulig har anledning til å komme seg ut på en deilig skitur i det flotte løypenettet vårt, ha en god tur!
Sesongens siste Lysløyperenn onsdag 20. mars

Postet av Østre Toten Skilag den 20. Des 2023

Totenbanken spanderer kake:
På sesongens siste lysløyperenn spanderer Totenbanken kake til alle i Karidalen. 

Sesongens siste lysløyperenn er onsdag 13. mars. Da arrangeres det 10.  lysløyperennet (1 er avlyst)  for sesongen i Karidalen - denne gang i fristil. Rennet er som alltid åpent for alle som vil delta.

Denne gangen er det også skiskyting.

Innskyting blir fra kl 1745-1815. Langrennsløpere starter først, deretter skiskytterne.

Veteranmesterskap:

Denne dagen er også "veteraner" invitert til å delta på Veteranmesterskap i skiskyting. Det blir fellesstart ca kl 1900, der menn skal gå 1,5 + 1,0 + 1,0 + 1,5 km med 4 skytinger (LLSS), kvinnene skal gå 5*1,0 km med 4 skytinger (LLSS). Det er laget et eget Facebook-arrangement for denne konkurransen. Mer informasjon der. 

Informasjon om rennet og løyper finner du her:


I tillegg stiller Totenbanken med kake til alle deltakere/foreldre/tilskuere etter rennet. Det er også et glutenfritt alternativ.


Velkommen til skiopplevelser i Karidalen 🙂


Løyperapport uke 51

Postet av Østre Toten Skilag den 20. Des 2023

Oppdatert 23.12.23: I løpet av dagen har vi kjørt alle løyper i skisenteret samt ytre lysløype. Skileiken ved Haraldstua er preparert og klar for aking og lek på ski. Vi har også fått kjørt opp løypa fra Stenberg til Sillongen som ikke ble kjørt igår. Igår kveld kjørte vi løypene fra Karidalen til Lena U.skole, videre opp til Stenberg og ned igjen til Karidalen.

Alt er nå klappet og klart for en god skitur for de som ønsker det julaften-formiddagen. Vi planlegger å kjøre igjen 1.juledag siden det er spådd snø imorgen natt.

(Mesteparten av kjøringen er gjort med lånemaskin, vises derfor ikke på skisporet.no.)


18.12.23: Denne uken er vi så heldige at vi har fått låne en demo-maskin fra Antra AS, en PB100 fra Kässbohrer. Vår løypemaskin er 19 år gammel så forskjellen både kjøremessig og teknologisk er enorm og sjåførene stortrives!

Som følge av at vi nå kjører stort sett med demo-maskinen så vil ikke kjøringen bli oppdatert på skisporet.no, men løypene kjøres som vanlig etter behov. I skrivende stund snør det i Karidalen, når dette gir seg vil vi kjøre og preppe for sesongens første klubbrenn ikveld. Det er også spådd snøfall videre utover uka, vi prøver å holde løypenettet åpent så mye som mulig. Spesielt løypene mot Sillongen og Lena vil ha godt av mer snø for å få bedre forhold etter mildværet i helga og begynnelsen på uka.

God skitur til alle som benytter anlegget vårt!
Løyperapport uke 50

Postet av Østre Toten Skilag den 13. Des 2023

Endelig er hele løypenettet vårt åpnet! Vi har nå endelig nok snø og har fått kjørt med maskin fra Karidalen til Sillongen, videre ned til Lena U.skole og opp igjen via Petershagen til Karidalen. Noe lite snø fra Lena til Petershagen, men stort sett greie forhold!

Etter forrige ukes kuldeperiode og med snøproduksjon begynner vi nå å komme ajour med prepareringen også inne i anlegget. Over 2000m3 med kunstsnø tar tid å få kjørt utover, men vi hadde god hjelp sist uke fra ivrige ildsjeler slik at vi nå har en veldig god såle. Ytre del av asfaltløypene har ikke fått noe kunstsnø, men det er foreløpig vurdert som ikke nødvendig.

Vi håper at mildværet som kommer mot helga ikke tar altfor mye av snøen vår og at det kan bli anledning til mange fine skiturer i anlegget vårt, nå også helt til Sillongen og videre utover Vestre Toten eller nedover Sletta mot Lena. God tur!
Handleuke hos Sport 1 Toresen

Postet av Østre Toten Skilag den 7. Des 2023

ØTS har reforhandlet avtalen med Sport 1 Toresen og til uka vil det være handleuke med 30% til våre medlemmer på skiutstyr! Si fra når du handler så får du rabatten. De er også behjelpelig med tips om smøring\gliding og annet som dere lurer på om ski og annet!

Toresen vil også en treningskveld på nyåret komme i Karidalen og hjelpe de som ønsker det! 

Det har vært litt frem og tilbake om boblejakker etter at Swix har tatt bort den utgaven vi har brukt i mange år, men nå har vi landet på at Craft har jakker som er det beste alternativet! Det er en som er ganske lik den vi har benyttet tidligere, Nor Evolve Down. Prisen på denne vil bli ca 1200 på junior og 1600 på senior! De har også en tynnere utgave(Core Explore) for de som ønsker det, her er prisen 700\800.

Vi håper på at mange av våre medlemmer benytter neste ukes tilbud!
Løyperapport uke 49

Postet av Østre Toten Skilag den 3. Des 2023

Snøproduksjon ble startet opp i Karidalen nå i helga og som følge av dette vil det bli litt rufsete forhold enkelte steder i anlegget vårt. Vi prøver så godt vi kan å legge til rette for treninger og håper at kunstsnøen ikke lager for store hindringer. Men sannsynligvis får vi litt alternative skileik-områder kommende uke.

Løyper både inne i anlegget og ytterløyper kjøres opp etter behov, følg med på skisporet.no for live oppdatering på løypestatus.
Snøproduksjon

Postet av Østre Toten Skilag den 3. Des 2023

Nå har vi startet opp snøproduksjon i Karidalen så vi må be alle ta hensyn til dette og holde avstand til maskiner og utstyr. Vi produserer snø nå som det er kaldt og ypperlige produksjonsforhold for å få mest mulig ut av hver krone som vi bruker i strøm. Ved å produsere opp litt ekstra snø i tillegg til den vi har fått fra oven så sikrer vi en god og lang trenings- og rennsesong for aktive utøvere samt gode vinterforhold for alle andre som ønsker å benytte vårt flotte anlegg.

Understreker viktigheten av å holde avstand til snøproduksjonsutstyret! Det er både strøm og vann under høyt trykk så det er viktig at uvedkommende ikke oppholder seg i umiddelbar nærhet. Vi prøver å legge forholdene så godt til rette som mulig i resten av anlegget nå i produksjonsperioden.

Om noen ønsker å bidra på dugnadsvakter ifm. snøproduksjon så er dette hjertelig velkomment! Det er ikke mange i snøgjengen så det trengs hjelp til å passe på. Ta kontakt med Stig Gøran Bakke (tlf. 916 55 886) dersom du har anledning til å bidra.
Løypestatus 24.11.23

Postet av Østre Toten Skilag den 25. Nov 2023

Nykjørte løyper i Karidalen! 

Alle løyper i Karidalen er nå frisket opp og klare for innrykk av helgeturister! 😎 Det er spådd strålende vær så vi håper så mange som mulig kommer seg ut og nyter finværet og nykjørte skiløyper! God helg!
ETTERLYSNING

Postet av Østre Toten Skilag den 22. Nov 2023

Vi har funnet en gjenglemt STIHL hjelm i sagrommet i Karidalen! Den som har glemt igjen en gammel hjelm med ødelagt innvendig stramming har «sannsynlig» tatt feil og fått med seg en splitter ny hjelm av samme type. Vi håper vedkommende henter hjelmen sin og at vi får vår igjen!
Løypestatus Uke 47

Postet av Østre Toten Skilag den 20. Nov 2023

Løypene vil bli preparert tirsdag morgen med klassiskspor etter snøfallet mandag kveld. Videre preparering utover uken avhenger av mildværet som er spådd fra onsdag. Vi satser på oppfriskning av løypene i løpet av helga. Følg med på Skisporet for live oppdatering. 

Vi jobber fortsatt med grunnprepp av løypenettet mot Sillongen og Lena U.skole, men vi trenger mer snø i terrenget her før det kan kjøres med maskin. 

Løypestatus 15.11.23

Postet av Østre Toten Skilag den 15. Nov 2023

Endelig er løypemaskinen vår i orden igjen! 😀

Flinke karer har holdt på i lang tid i maskingarasjen vår og nå er endelig løypemaskinen på belter igjen og ute å kjører. Igår og idag har vi vært ute å preparert mesteparten av rulleskianlegget samt ytre lysløype. Vi har kjørt runden halveis opp mot Grønlandssletta og en ny runde på jordet ved gapahuken. I tillegg er skileik og område ved gapahuk blitt rullet.

Følg med på skisporet.no for live oppdatering!
SAVNET UTSTYR!!

Postet av Østre Toten Skilag den 15. Nov 2023

VI LURER PÅ OM DET ER NOEN SOM HAR GLEMT SEG!!!!

VI MANGLER NEMLIG NOE UTSTYR FRA GARASJEN;-(((( 

FINT OM DET KAN LEVERES TILBAKE SÅ FORT SOM MULIG. 

Det er borte ei Stihl bensindrevet motorsag, Stihl håndholdt løvbåser      (disse mangler vi bilder av) 

Det er borte en kompressor identisk til den som er avbildet og et batteri identisk med det du ser på bildet.
I tillegg ef det borte krafser og div. håndredskap! 


STRØSAND

Postet av Østre Toten Skilag den 15. Nov 2023

Pensjonistgruppe har igjen fylt opp lagrene med strøgrus. Det er meget god kvalitetsgrus (4 - 8 mm) i 15 kg sekker - ingen finstoff i fraksjonen noe som betyr at det ikke følger med skoa innomhus.

Sekkene er plassert på paller ved Kiwi Kapp, Kiwi Skreia, TB Auto Skreia, Coop Kolbu og Coop Extra Lena og XL Bygg Kolbu. KR 100,- pr sekk. 

Der henter du sekker selv og betaler på VIPPS til 792720.

OM DU ØNSKER Å FÅ TILKJØRT KAN DU KONTAKTE AASE TLF 41528498 enten ring eller send sms, SÅ ORDNER VI UTKJØRING (mest sannsynlig så blir det en gang i uka). Vi kjører ut i området, Kapp, Lena, Skreia, Lensbygda, Kolbu, Bøverbru, Reinsvoll, Raufoss og Gjøvik. 

En fin måte å støtte klubben på. Takk til pensjonistgruppa som bidrar her også :)
Løypestatus 12.11.23

Postet av Østre Toten Skilag den 12. Nov 2023

Påfyll av 20cm snø i løpet av helga har gjort godt for underlaget i Karidalen. Idag og ikveld er det blitt rullet med ATV og glattebrett i alle løyper i anlegget og det er greie forhold.

Det planlegges med å rulle og pakke ytterløypa, mot Stenberg og Sletta i løpet av uka.

Arbeidet med reparasjon av løypemaskin pågår for fullt. Med god hjelp av flinke folk fra Totenåsløyper så er snart alle ødelagte deler sveist, rettet eller byttet ut. Vi håper inderlig å rulle ut av garasjen i løpet av uka! 


Løypestatus 06.11.23

Postet av Østre Toten Skilag den 6. Nov 2023

Siden snøfallet forrige uke har vi i løypegjengen jobbet med å rulle og pakke nysnøen så godt vi kan. Vedlikeholdsarbeid på løypemaskin har tatt noe lengre tid enn forventet så arbeidet er utført med ATV og rulle. Temperaturen har ikke helt vært på vår side, men vi har klart å få til en god såle på rundt 20cm i hele anlegget. Noe varierende kvalitet og stedvis dårlig hold, men det skal absolutt være skiføre for trening og lek.

Alle asfaltløyper samt skileik er preparert.
Status Løypepreparering

Postet av Østre Toten Skilag den 6. Nov 2023

Her vil vi publisere oppdateringer om preparering i løyper utført av Østre Toten Skilag. Forøvrig henvises til Skisporet.no for liveoppdatering fra løypemaskin.

Ved spørsmål, kontakt anleggsleder. 
Informasjon fra anleggskomiteen- Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 3. Nov 2023

Anleggsinformasjon i Karidalen 

Det har vært stor aktivitet i Karidalen etter sommerferien også i år.

● 1/7 startet vi med skiltgjenkjenningssystem, noe vi så oss nødt til å gjøre siden den frivillige vips betalingsløsningen nesten ikke ble benyttet. Det er fortsatt en svært rimelig løsning både for ØTS medlemmer og enkelt parkeringer. Systemet vekker forståelse blant brukerne. 

● Gammel energikrevende belysning på stadion og ved skyteskiver er erstattet med Ledbelysning i løpet av høsten. Ledbelysning for resten av løypenettet er innkjøpt og vil bli montert sommeren 24 

● Fiber er installert og tatt i bruk nylig 

● Til erstatning for en råtten lavvo er snart flotte Gapahuker ferdige. ● Gapahukene ligger rett ovenfor det nye skileikanlegget med hoppbakker og kuleløype. Dette anlegget ble påbegynt i 22 og er nå nærmest ferdig, etter to svært våte gravesesonger for entreprenør. 

● Vi skal bli bedre på søppelsortering og et nytt opplegg for sortering av matavfall, plast, pant, papp, glass/ metall og rest er på gang. 

● Elektrifisering av snøproduksjon er nærmest på plass. Dieselmotor med aggregat er byttet ut med elektrisitet. 

● Antallet hydranter utvides fra 7 til 9. Dette er antallet tilkoblingspunkter vi får for snøkanoner. Nr 8 er nedgravd og på plass og no. 9 kommer nå også dersom været ikke slår seg helt vrangt. 

● Samarbeidet med Totenåsløyper gjør det mulig for oss å etablere en ny gruppe der Edmund Haugen tar ansvaret og koordinerer preparering av løyper.Jeg ber om litt tålmodighet ovenfor denne nyopprettede gruppen til de får mer opplæring og erfaring. Vi må ha en kjørbar maskin først og dette har absolutt høyest prioritet Vi må stelle godt med den løypemaskina vi har, og den gjennomgår i disse dager grundig service/vedlikehold. 

Det ble pakket/rullet løyper til langt på kveld i går(torsdag 2.11.23) 

Med mildværet (ekstremværet) som ser ut til å vare noen dager må videre kjøring begrenses. 

Det vil etterhvert bli lagt ut oppdatert informasjon ang. løypekjøring. 

Flere store prosjekter er i nærheten av landet, men snøen kom litt tidligere enn vanlig. Vi håper på en skikkelig vinter med fine forhold og mye moro for unge og eldre i Karidalen.

Hjertelig takk til alle ildsjeler som gjør dette mulig! Fantastisk innsats!

Vi vil gjerne ha med også deg på laget:-) 

Anleggsleder 

Bjørn Haugen 

95180510
KLUBBKLÆR

Postet av Østre Toten Skilag den 2. Nov 2023

Det er nå mulig å bestille klubbklær. Merket er Bjørn Dæhlie. Bestilling må sendes Aase Laeskogen på en messenger melding eller til tlf nr 41528498. Bestillingen gjøres til meg denne gangen for prosessen skal gå raskere. Frist for bestilling er 8 november, håper da at vi får klærne innen jul. (6 ukers leveringstid sier de) Tar en ny runde på nyåret hvor vi kjører nettbutikk. Klærne blir levert Toresen Sport og dere betaler når dere henter der. Jakke blir lagt ut for bestilling i morgen. Prisliste og bilder av klærne ligger som vedlegg.


 Link til klær  AB1641 Østre Toten Skilag.pdf

Prisliste Bjørn Dæhlie.xlsx
Start- og innskytingsliste Romjulssprinten 29. desember

Postet av Østre Toten Skilag den 31. Okt 2023

Velkommen til Romjulssprinten i skiskyting i Karidalen der det står sprint på programmet.

Innskytings- og startliste er nå klare og ligger på arrangementssiden:

Link til arrangementssiden her:

 
Ny pappkontainer standplass

Postet av Østre Toten Skilag den 24. Okt 2023

Vi har heldigvis noen som alltid tenker forbedringer og besparelser i Karidalen:

Ny renovasjonsordning for pappblinker på standplass. Den store kontaineren for papp er nå hentet av Østlandet Gjenvinning og blitt erstattet av en plastbeholder på 240 liter som er merket "papp og papir". Denne står som vist på bildet utenfor brakken lengst sør på standplass.

Brukte blinker skal heretter legges i den nye beholderen. Det er ressursgjengen som vil stå for tømming i forbindelse med sine samlinger på mandager. Takk :)

 
Informasjon om skitreninger i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 5. Okt 2023

Velkommen til skitreninger med Østre Toten Skilag i Karidalen. Det er bare å bli med, prøve ut.

=> uavhengig av grunnlag og ferdigheter er det alltid noe som passer deg.

Og trives du så kan du melde deg inn i Skilaget.

Vi gleder oss til å se deg!
Familiesamling på Rustad Fjellstue

Postet av Østre Toten Skilag den 13. Sep 2023

Familiesamling på Rustad Fjellstue

20. – 22. oktober 2023

 

Årets familiesamling blir på Rustad Fjellstue fra fredag 20. okt. til søndag 22. okt. Dette er et arrangement for alle gruppene og for foreldre. 

Forhåndspåmelding 17. september og endelig påmelding innen 01. oktober.

 Fokuset er å ha det gøy og trene sammen. 

På hotellet er det 2- og 4-manns-rom samt hytter. Det er også fullpensjon med middag fredag, frokost/lunsj/middag lørdag og frokost/lunsj søndag samt sengetøy og vask inkludert. Etter at påmeldingsfristen er ute vil vi foreta romfordeling.


 Pris pr. pers er: 

Aktive under 15 år 1 100,- og over 1 400,-

Foreldre/søsken 1 800,-

 Trenere er gratis. (Fullpris er 2 860,-)

 

Husk: Godt med treningstøy, fritidsklær, håndklær og masse godt humør.

 

Trenerne for treningsgruppene setter opp en treningsplan som blir distribuert på hjemmesiden og hengt opp i gangen på hotellet.

 

 

 

 

Bindende påmelding innen 01. oktober til Tove Borgen på tomtove@hotmail.com eller på sms 938 29 299. Betaling til kontonummer 2050.09.20980 innen 10. oktober. Merk betaling med navn på deltakere.

 

VI GLEDER OSS TIL Å SAMLE HELE GJENGEN IGJEN – BLI MED!

ØTS Høstrullen 30/9 med startliste

Postet av Østre Toten Skilag den 7. Sep 2023


Østre Toten Skilag og Oppland skikrets
 ønsker velkommen til
ØTS Høstrullen

30. september 2023 i ØTS-skisenter Karidalen

Program:  Alle klasser fra 11 år: Individuell start – fristil. Første start kl. 11.00


Startliste:

Startliste Høstrullen
Arena:

Klasser:

ØTS-Skisenter Karidalen

Alle klasser fra G/J 11 år til og med senior.

Rulleski:

Utøverne får utdelt rulleski fra IDT ved start. Det er påbudt med godkjent hjelm.

Påmelding:

Gjøres elektronisk via iSonen, https://isonen.no/event/cllz1ggop02bqec01wyv4r244/ innen onsdag 27.09.23 kl. 23:59
Etter påmeldingsfristens utløp, vil all påmelding bli betraktet som
etteranmelding, og løperne belastes dobbel startkontingent.
Startlistene legges ut på vår hjemmeside.
Etteranmelding kun ved ledige startnummer og senest kl.10.00 renndagen.

Startkontingent:

Startkontingent etter NSF’s satser. Utøvere som har fylt 13 år er selv ansvarlige
for å ha gyldig startlissens. Engangslisens kan løses på rennkontoret.

Tidtakerbrikker:

Alle må ha egne brikker eller leie på rennkontoret (leie kr 50,-). Brikkeleie må betales før lånebrikke blir utdelt. Betales til VIPPS nr. 46656
Hvis brikkenummer mangler på startlisten og du har brikke,
kan brikkenummer sendes pamelding.ostretotenskilag@gmail.com
– oppgi navn, alder og klubb.
På selve renndagen kan dette brikkenummeret oppgis på rennkontoret.

Parkering:

Ved ØTS-skisenter Karidalen for kroner 50,- (Youpark).

Kiosk:

I klubbhuset

Garderober:

Noe garderobekapasitet i klubbhytta

Startnummer:

Hentes i garasjen ved ankomst til anlegget. Startnummer som ikke blir levert tilbake blir belastet løperens klubb med kroner 200,-

Betaling:

Betaling ved påmelding.

Resultater:

Uoffisielle resultatlister er tilgjengelig på EQ timing, og offisielle lister legges ut på hjemmesiden etter at dagens løp er over. Det er 15 min. protestfrist etter at uoffisielle resultatlister er hengt opp.

Løyper og distanserStandplass stengt

Postet av Østre Toten Skilag den 24. Aug 2023

Standplass stengt 24.8 fra kl 18.00 for klargjøring til helgas renn
ØTS-posten

Postet av Østre Toten Skilag den 8. Aug 2023

Historiske utgaver av ØTS-posten


ØTS-posten ble gitt ut i flere år. Svien Bakken har samlet alle utgavene (1 og 2 kommer snart) og vi har lagret de digitalt. Bare å kose seg med god historie. Link her
Skytebanen stengt 6.7

Postet av Østre Toten Skilag den 5. Jul 2023

Skytebanen er stengt i morgen, torsdag 6.7 kl 8.00-17.00 pga vedlikehold
NY PARKERINGSLØSNING I KARIDALEN- YOUPARK. ALLE MÅ REGISTRERE SEG!!

Postet av Østre Toten Skilag den 27. Jun 2023

HASTER!!!!

NY PARKERINGSLØSNING – ØTS- Skisenter

Karidalen, gjeldene fra 1.7.23.

Registrer deg som bruker på Youpark.no.

Velg Parkering

Søk Østre Toten Skilag 

Velg ønsket abonnement.

Viktig at kjøretøy registreres med riktig

registreringsnummer!!

Velg vipps som betalingsløsning (billigst) (velger du kort koster det kr 39 pr måned med automatisk trekk + 10 kr ved to registrerte kjøretøy)

Fra og med 01.07.23 går vi over til ny parkeringsløsning som benytter automatisk

skiltgjenkjenning uten bruk av vipps som før.

Ønsker du å fortsette å benytte parkeringen med årsabonnement anbefaler vi å kjøpe et

abonnement via leverandørens hjemmeside www.youpark.no i forkant av oppstart. Dette

gjør ved å trykke «kjøpe abonnement» og søke opp ØTS- Skisenter Karidalen på lokasjon,

eller bare trykke parkering deretter søke opp Østre Toten skisenter. Herfra får du videre

instruksjoner når du har valgt type abonnement og utfører kjøpet.

Med den nye løsningen administrerer man enkelt selv bilbytter. Dette kan gjøres så mange

ganger man vil, men ikke oftere enn hver 5.dag. Abonnementene gjelder for inntil 2

kjøretøy, men hvis det er aktuelt med flere kjøretøy må kjøpsprosessen gjentas tilsvarende

antall kjøretøy abonnementet dekker.

Vi kommer til å legge ut abonnementene for salg en stund i forveien, men de som kjøper i

forkant vil fortsatt gjelde fra 01.07.23.

Kjøp etter oppstartsdato vil medføre at abonnementet løper 1 år fra dato til dato, ikke et

kalenderår.


Man kan også betale for parkering inntil 48t etter utkjøring ved å søke opp aktuelt kjøretøy

på www.youpark.no, eller registrere en bruker og legge inn Betalingskort som

betalingsmetode. Velger man å registrere en bruker vil valgt betalingsmetode benyttes

automatisk neste gang du benytter parkeringsplassen. Satsene beregnes automatisk etter

oppgitt vekt på kjøretøyet ved oppslag i motorvognregisteret.

Parkerer man på parkeringsplassen uten å foreta seg noe vil det utstedes en faktura med

fakturagebyr, om man ikke gjør opp innen 48t. regelen. For de som kjøper abonnement er

det spesielt viktig å påse at aktuelle kjøretøy er lagt til «kjøretøyregisteret» før man benytter

veien. Det er ikke mulig å registrere en parkering på et abonnement i etterkant, da vil man

måtte betale etter ordinære satser og vilkår for enkeltparkering..

Ønsker man å parkere anonymt på parkeringsplassen er det fullt mulig. Les mer om dette på

www.youpark.no

Legger også med link til video hvor vi viser hvordan dere opprettet bruker og abonnementet.

https://youtu.be/VnVwTyZJ5Qw (kan være lurt å prøve flere nettlesere om det ikke

fungerer)

Youpark kan kontaktes på kundesenter 47700700


Priser på abonnement og parkering blir som følger:

Enkeltparkering – kr 30,- pr døgn

Årsabonnement: - kr 500,-

Årsmedlemskap i ØTS kr 250,- gir mulighet for kjøp av

årskort parkering kr 200,- Totalt kr 450,-

Fra 01.07.23 til 31.12.23 selges årsabonnement til 50% verdi siden

det er 6 mnd.

https://www.youtube.com/watch?v=vBCKiISAbIc

https://www.youtube.com/watch?v=VnVwTyZJ5Qw

Legger også med link til video hvor vi viser hvordan dere opprettet bruker og abonnementet.

https://youtu.be/VnVwTyZJ5Qw (kan være lurt å prøve flere nettlesere om det ikke

fungerer)

Youpark kan kontaktes på kundesenter 47700700
Pensjonistgjengen- Tusen takk igjen:-)

Postet av Østre Toten Skilag den 25. Jun 2023


 Onsdag kveld ble pensjonistgjengen gjort stas på. Det ble servert spekematbuffet og kaker og kaffe til dessert. Tusen takk til Bjørg Aaslund for veldig god mat:-) Tusen takk til John Fauchald for hjelp på kjøkkenet. 

Pensjonistene legger ned utrolig mange timer i Karidalen, og er med på å både bygge og vedlikeholde anlegget. Hver mandag treffes de for å utføre ulike oppdrag og for sosialt samvær. Tusen takk for alle timene dere bidrar med gjennom året og med alt dere gjør for oss i Østre Toten Skilag. Karidalen hadde ikke vært på langt nær så fint sted om det ikke hadde vært for dere. Tror ikke alle er klar over hvor stor jobb dere bidrar med, foruten vi som er litt tettere på dere:-) Så igjen, tusen tusen tusen takk:-) 

P.S er det noen som vil ha det sosialt og jobbe litt attåt, så er det bare å bli med. Ta kontakt med Bjørn Haugen eller Terje Vasveen eller noen av oss i styret:-) 

Bilde bildetekst

 
Ungdomsbirken

Postet av Østre Toten Skilag den 12. Jun 2023

Julie Haug Lundby løp inn til en flott 1 plass i helga. Gratulere så mye:-) 

 
GT-karusellen 5. september i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 19. Mai 2023

GT–karusellen er et mosjonsløp for både store og små, som arrangeres av klubbene Vind IL, ØTS og Raufoss på deres ulike arenaer gjennom året.

Løypene går i flotte omgivelser i klubbenes terrengtraseer og har distanser fra 1 km – 9 km. Løypene er godt merket. Det er klasser med og uten tid så her kan alle som ønsker delta. I år oppfordrer vi spesielt foreldre til å delta slik at vi får tilbake det store startfeltet og den felles løpsgleden.

23. mai er det Karidalen og Østre Toten Skilag som inviterer til løp.

Start

Kl 1830:               1 km

Kl 18.45.              3, 5 og 7km

 

Påmelding:

Påmelding på https://www.eqtiming.no/ innen kl 17.30 på løpsdagen.


Betaling 

Betales til Vipps nr 87528 (Vind). Vis kvittering på betaling ved henting av startnummer. Det sendes ikke faktura sendes fra EQ. Startkontingent pr løp er kr 60.- eller kr 150 for familie. Startkontingent for hele GT karusellen (7 løp) er kr 350,-. 


Løypekart finner du her:

https://ostre-toten-skilag.no/p/52292/loypekart-terrenglop

Parkering i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 19. Mai 2023

Det har alltid vært P-avgift for å parkere i Karidalen, men det har vært veldig variablet hvem og hvor mange som har betalt.

Nå vil det bli innført P-avgift ved hjelp av skiltgjenkjenning - tilsvarende det som er innført på Totenåsen. Skilting og informasjon vil bli godt synlig slik at alle som besøker anlegget skal være klar over hva som gjelder. Innføringen vil tidligst skej etter ferien.

Totens Blab har laget en reportasje om endingen som kommer. Den kan du lese på siden deres (link her) eller som pdf her: Parkering ØTS


Karidalen er fortsatt for alle, men for at den skal kunne være det fremover også må vi ha midler til å drifte anlegget på en fornuftig måte. Da er dette en måte å få dekket noe av kostnadene i forhold til bruk. Det vil bli egne ordninger for medlemmer av klubben.

ASKO SommerCup/Toten Rulleskiskytterfestival

Postet av Østre Toten Skilag den 8. Mai 2023

Østre Toten Skilag ønsker velkommen til 10-årsjubileum for Toten Rulleskiskytterfestival som i år også er ASKO SommerCup for 17 år og eldre.

Programmet er:

Fredag 25. august: Treningsdag for 17 år og eldre

Lørdag 26. august: Sprint

Søndag 27. august: Sprint

Rennene er for alle fra og med 11 år og eldre.

Overnatting:

Vi har avtale med Strand Hotell Gjøvik. Ta kontakt med dem og gi beskjed om at du deltar på vårt arrangement, så får du avtalepris.

Mer informasjon:

arrangementssiden vår finner du mer informasjon om arrangementet.
VÅRDUGNAD

Postet av Østre Toten Skilag den 30. Apr 2023

Uke 19 gjennomfører vi dugnad, altså 8-13 mai. Dere velger selv når dere møter, men håper at alle kan delta 3-4 timer hver. Da får vi alt gjort.  Det skal vaskes rundt inne i klubbhytta(prioritert rekkefølge er: kjøkken, gammelt og nytt kaferom, garderober og toaletter, 2 etasje leilighet, 2 etasje gamledel,  styrkerom og gamle sanitetsrom/treningsrom) vinduer, pynte utenfor inngang, plukke søppel rundt om i anlegget og plukke hylser- kan være det kommer på mer på lista etterhvert. Håper hver gruppe kan organisere seg litt, slik at det også blir en hyggelig sammenkomst å dra på dugnad. Liste blir lagt i klubbhytta slik at det kan krysses ut og underskrives med hvem som har utført. Vaskeutstyr finnes på vaskerom, samt støvsuger og moppestativer. Ta gjerne med noe eget selv, for litt begrenset hva vi har. Vell møtt!! (p.s trenger du kort, kontakt noen i styret)  
Nytt styre i Østre Toten Skilag

Postet av Østre Toten Skilag den 21. Apr 2023

På årsmøtet i Østre Toten Skilag 30. mars 2023 ble det valgt inn et nytt styre som ser slik ut:


Leder: Magnus Aass 

Nestleder: Ann Kristin Tverrbekkmo

Anlegg: Bjørn Haugen (ny)

Sportslig leder Magnar Hagen

Kasserer: Alvilde Johansen Sagnæs (ny)

Sekretær Aase Laeskogen

Vararepresentant Kristin Engum (ny)


Referat fra åsmøtet finner du her


Vi ønsker styret lykke til med arbeidet i det kommende året.
Utmerkelser til utøvere i ØTS

Postet av Østre Toten Skilag den 13. Apr 2023

Tirsdag 11. april hadde vi premieutdeling i Karidalen der alle som hadde gått ett eller flere lysløyperenn i vinter fikk premie.

100 utøvere opp til og med 10 år og 50 utøvere over 10 år har gjennomført ett eller flere lysløyperenn denne sesongen, det er vi veldig fornøyd med.

Samtidig kunne vi hedre våre utøvere som har tatt medaljer i Verdensmesterskap, Norgesmesterskap, NorgesCuo og Hovedlandsrenn denne sesongen og hele 8 utøvere har gjort dette. Tilsammen 31 medaljer har de hentet inn og best av alle denne sesongen var:

Ragna Fodstad med 11 medaljer, 2 av de i jrVM.

Vi gratulerer alle sammen.

Her er oversikt over hva de har fått til:

Og her er bilder fra premieutdelingen:
Premieutdeling klubbrenn 11. april

Postet av Østre Toten Skilag den 20. Mar 2023

Det blir premieutdeling for klubbrennene i klubbhytta i Karidalen 11. april.

Programmet for kvelden er slik:

  • 1800-1830: Premieutdeling for alle som er 10 år og yngre
  • 1830-1845: Hedersutmerkelser til ØTS-utøvere
  • 1845-1915: Mat og drikke til alle (glutenfritt alternativ)
  • 1915-1945: Premieutdeling for 11 år og eldre

Alle som er 16 år eller yngre får premie, men størrelsen på premien varierer i forhold til hvor mange renn man har gått. Størst pokal til de som har gått 11 eller 12 renn i løpet av sesongen. For 17 år og eldre får man premie hvis man har gått 3 eller flere renn.

Velkommen
Madshus Skiskytterkarusell 15. mars

Postet av Østre Toten Skilag den 14. Mar 2023

Madshus Skiskytterkarusell:

Vi ønsker velkommen til karusellrenn for Mjøsklubbene.

Innskyting fra kl 1745-1830. Innskytingsliste legges ut her på tirsdag sammen med startliste.

Fra kl 1850 blir det intervall-start for skiskytterne. 

Link til løypekart skiskyting finner du her.

Program sprint:


Innskyting- og Startliste for onsdagens renn finner du her:
Årsmøte i ØTS 30. mars

Postet av Østre Toten Skilag den 13. Mar 2023

30. mars kl 1900 blir det årsmøte i Karidalen.

Saksliste finner du her. Dokumenter legges ut fortløpende når de er klare.

Husk å melde evt saker innenfor tidsfristen (16. mars).
Ragna Fodstad i JrVM

Postet av Østre Toten Skilag den 1. Mar 2023

Da er JrVM over for Ragna. Hun endte opp med gull på mix-stafett, bronse på stafetten, 8. plass på normal, 34 plass på sprint og 25. plass på jaktstart. Alt i alt et flott mesterskap med mye læring og medaljer med hjem.

Vi er stolte av å ha en verdensmester i klubben og gratulerer Ragna med innsatsen.

 Les intervjuet vi gjorde med henne før hun dro: 


Intervjuet i pdf:

Ragna Fodstad til JuniorVM 2023

Jentene på vei ut i løypene i Kazakhstan
Skileik og pølsefest i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 31. Jan 2023

Tirsdag 21. februar kl 17:00 - 19:30 pynter vi Karidalen til skifest. Det prepapreres og tilrettelegges for skileik, skicrossløyper, akebakke og hopp så alle som vil kan komme og kose seg med ski og lek.

Ingen tidtaking.

Arrangementet er gratis.
Smørekurs i Karidalen 7. februar

Postet av Østre Toten Skilag den 27. Jan 2023

Sport 1 Toresen og Vauhti v/Bjørn Håkerud arrangerer smørekurs i Karidalen tirsdag 7. februar.

Det blir 2 seanser for å dekke alle treningsgruppene. Kurset er lagt opp slik at det skal gi en grunnleggende kunnskap om klargjøring og smøring av ski til trening/konkurranse både for skøyting og klassisk.

7. februar 2023:

Kl 1715 - 1800: Del 1 - grunnleggende preparing av ski

Kl 1815 - 1900: Del 2 - grunnleggende preparering av ski både for fristil og klassisk samt noe mer avansert mot slutten


Kurset holdes inne i klubbhytta i Karidalen


Salg av strøgrus

Postet av Østre Toten Skilag den 23. Jan 2023

Vi har en engasjert pensjonistgruppe som har satt i gang salg av strøgrus på dugnad. Det er meget god kvalitetsgrus (4 - 8 mm) i 15 kg sekker - ingen finstoff i fraksjonen noe som betyr at det ikke følger med skoa innomhus.

Sekkene er plassert på paller ved Kolbu S-lag (COOP) og Coop Extra Lena.

Der henter du sekker selv og betaler på VIPPS til 792720.

En fin måte å støtte klubben på. Takk til pensjonistgruppa som bidrar her også :)
RUBIC- OVERGANG TIL NYTT SYSTEM FOR MEDLEMMER I SKILAGET!

Postet av Østre Toten Skilag den 17. Jan 2023

Ved overgang til Rubic vil alle registrerte medlemmer få en melding fra NIF om bekreftelse av medlemskapet til ØTS! Her vil det være en link som man skal gå inn på for å bekrefte medlemskapet! Husk sjekk søppelpost innimellom! 

Mvh Østre Toten skilag

Styret. 
Student - OL i Lake Placid

Postet av Østre Toten Skilag den 16. Jan 2023

Det foregår for tiden Student-OL i Lake Placid i USA og på startstreken står vår egen Mathias Indrelid Haugen.

"Jeg gleder meg veldig til å reise til USA og delta i dette mesterskapet", sa Mathias før avreise til USA. "Det skal gi god motivasjon til å jobbe videre med skiskytingen". Mathias har hatt mye motgang de siste årene og har kombinert skiskytingen med økonomistudier og jobbing i bank. Nå håper han det skal løsne litt og få tilbake både følelsen og resultatene han vet han er god for.

Lørdag var det normalprogram der Mathias skjøt 19 treff og gikk i mål til en 9. plass. Med stigende form kan det bli spennende å se hvordan det går i de to neste konkurransene.

Vi ønsker lykke til videre og følger med :)


Følg med her:

Resultater lørdag

Program og resultater
Resultater Madshus Skiskytterfestival

Postet av Østre Toten Skilag den 12. Jan 2023

Takk for besøket og lykke til videre i sesongen alle sammen. Her er resultatene:

https://live.eqtiming.com/64711#result 

Mer informasjon om rennet på arrangementssiden.