Totenåsløpet 2024

Postet av Østre Toten Skilag den 31. Jan 2024

Velkommen til Totens tøffeste skirenn - Totenåsløpet 3. februar 2024. 

Gled deg til 42,6 km med fantastiske løyper, gjennom Totens dype skoger. Ønsker du en litt kortere runde, har vi nå en trasé på 22,7 km. Alle starter og kommer i mål på Lensbygda idrettsplass. Her er det godt med parkering og god plass inne i klubbhytta. Du kan i tillegg ta deg en dusj etter gjennomføring.

Mer informasjon og påmelding her:

https://totenaslopet.no/
Løyperapport uke 4

Postet av Østre Toten Skilag den 21. Jan 2024

Oppdatert 26.01: Vi har ikveld kjørt opp alt av løyper, både i Karidalen og Lena-Sillongen. Alt ligger til rette for en fin ski-helg i nærområdet. Samtidig ønsker vi lykke til alle våre utøvere som er rundt omkring på skirenn i helga!


21.01: Har vært litt dårlig med løyperapporter fra oss i det siste, men vi har lagt bak oss ett par uker med stort sett gode forhold. Det har vært kaldt så løypene har holdt godt. Litt nedbør har det vært, så vi har prøvd å kjøre etter behov.

Søndag 21.1 har vi hatt skiskytterrenn i Karidalen så hele anlegget er blitt preparert godt i forkant. Dessverre har det vært snø i hele dag så det ble litt løst å gå, men skiskyting er tross alt en utendørs-sport, så det taklet utøverne bra. Artig å se masse unger med god innsats i sporet og på skytebanen.

Kommende uke ser det ut til at vi får litt utfordrende forhold. Vi kjører nå ikveld søndag før mildværet setter inn i løpet av natten. Satser på at det ikke kommer altfor mye nedbør slik at løypene holder. Må se an temperaturene og nedbør utover uka, slik værmelding er nå så kan det bli kjøring onsdag før klubbrenn samt fredag. Følg med på skisporet.no for live-oppdatering på kjøringen.
Parkering Madshus Skiskytterfestival

Postet av Østre Toten Skilag den 17. Jan 2024

På søndag er det skiskytterrenn i Karidalen og da brukes ikke YouPark som betaling.

VIPPS:

Parkering koster 80 kr og betales på VIPPS nr 46655.

Betal på forhånd og vis kvittering ved innkjøring.

Skisprell i Karidalen 30. Januar

Postet av Østre Toten Skilag den 16. Jan 2024

Ta turen til Karidalen for å oppleve skiglede!
Løypestatus uke 1

Postet av Østre Toten Skilag den 2. Jan 2024

Nytt år og nye muligheter, godt nytt år til alle skiløpere som benytter seg av ØTS sitt løypenett! 

Vi har i nyttårshelgen hatt en liten uforutsett driftsstans, men har ikveld tirsdag startet opp å kjøre i all den deilige nysnøen vi har fått! ❄️❄️❄️

Mye arbeid å preparere 30-40cm med puddersnø, men etter timesvis med kjøring så skal underlaget etterhvert sette seg. Det klargjøres for klubbrenn i klassisk onsdag og løyper 1,5km, 2,5km og 3,2km prioriteres, men alt annet i anlegget er også kjørt nå. Løyper sporsettes onsdag formiddag. Onsdag kveld planlegges det å kjøre løypene mot Sillongen og Lena U.skole. 

Vil tro løypene står seg godt mot helga med kuldegradene som kommer, men vi ser an og blir det for hardt så freses løypene opp igjen i løpet av helga.
Fornying av parkeringsabonnement

Postet av Østre Toten Skilag den 2. Jan 2024

Hei, mange har sikkert fått påminnelse om at abonnementet går ut fra Youpark i jula! Det gjelder for dere som har valgt "medlem ut året 2023", dere må nå legge inn nytt med tittel medlem ØTS! Bør gjøres på PC\Mac da enkelte telefoner ikke får opp anlegget i følge noen tilbakemeldinger som har kommet!