Madshus skiskytterfestival og uttak til IBU-cup 4. februar 2023

Rennet er også det 4 av 10 renn i sesongens GULLSPORT-CUP
Program:

Sprint, se løyper og distanser nederst på denne siden. Rennet er 1 av 2 uttaksrenn denne helgen til IBU-cup for kvinner og menn senior. (Søndag er det renn på Hvaltjern, Fet)

 

Rennet er det 4. av 10 renn i Gullsport-Cup for 11-16 år. Leder i cupen går med gult startnr og beste skytter går med prikkete trøye (per klasse).

Innskyting kl 1000-1100

Første start kl 1115. Menn og kvinner senior starter først. Deretter nybegynnere, rekrutter, juniorer og til slutt ungdom. Endelig tidsskjema blir publisert når vi ser hvor mange påmeldte det blir.

Arena:

ØTS-skisenter Karidalen

Klasser:

Alle klasser fra nybegynner til senior

Påmelding:

Påmelding elektronisk på www.eqtiming.no, frist mandag 30. januar kl 23:59. Innskytingslister og startlister legges ut på www.ostre-toten-skilag.no. Ingen etteranmelding etter at startlister er trukket.

Startkontingent:

Startkontingent etter NSSF’s satser (kretsrenn). Utøvere som har fylt 13 år er selv ansvarlig for å ha gyldig startlissens. Engangslisens kan løses på rennkontoret

Tidtakerbrikke:

Alle til og med 12 år, som ikke har investert i egen brikke, bruker arrangørens brikke (leie 25,- pr. konkurransedag,)

Alle fra og med 13 år må ha egne brikker eller leie av arrangør (leie 50,- pr konkurransedag). Brikkeleie gjøres ved start og betales med Vipps ved utlevering.

Hvis brikkenummer mangler på startlisten, og du har brikke – kan brikkenummer sendes til pamelding.ostretotenskilag@gmail.com, oppgi navn, alder og klubb. På selve renndagen kan dette brikkenummeret oppgis på rennkontoret.

Parkering:

Ved ØTS-skisenter Karidalen: kr 50 til Vipps 46655

Kiosk:

Kiosk i klubbhytta

Garderober:

Garderober i klubbhytta hvis smittevern tillater det

Startnummer:

Startnummer hentes enkeltvis i garasjen sammen med utstyrskontroll. Startnummer må bæres synlig under innskyting. Startnummer som ikke blir levert tilbake blir belastet løperens klubb med kroner 200,-

Utstyrskontroll og våpenvisitasjon:

Det er avtrekkskontroll for jr/sr, brikkekontroll for alle og startnummerutdeling i garasjen før innskyting. Startnummer skal bæres synlig under innskyting. Våpenvisitasjon for jr/sr etter innskyting ved skive 1.

Avhenting av våpen:

Våpen utleveres fra standplass av standplassfunksjonærene etter siste skyting for aktuell løper. Gi tegn og vent til funksjonærene har ledig tid til å kontrollere og levere ut våpen.

Resultater:

Resultater på EQ-timing og på hjemmesiden etter rennet.

Premiering:

Premiering ihht NSSF sine regler. I tillegg uttrekkspremier fra Madshus

Støtter:

Alle bruker arrangørens støtterLøyper som skal brukes:

Link til kart og høydekurver:


Arrangements- og renn-komite: