Dugnadsliste Toten Rulleskiskytterfestival 26. og 27. august 2023:

Dugnadsliste-Toten-Rulleskiskytterfestival-endelig 

Sjekk tiddsskjema - starten på pulje 1 lørdag er 30 min tidligere enn først satt opp (kl 1015). Ovenfor finner du link til dugnadslisten for Toten Rulleskiskytterfestival og ASKO SommerCup. Vi venter over 300 skiskyttere til Karidalen og det er i år 10 år siden den første rulleskiskytterfestivalen ble arrangert.

Har du spørsmål til listen, ta kontakt med Alvilde Johansen Sangnæs (994 62 341)  eller Ann Kristin Tverbekkmo (959 13 607)  hvis du har lyst og mulighet til å hjelpe til.

Parkering under rennene: På treningsdagen (fredag) vil det være gratis å parkere i Karidalen, men på lørdag og søndag vil det koste 75kr per dag for å parkere. Dette vil automatisk bli belastet via YouPark med mindre du har et abonnement. Da inngår dette i abonnementet. For de som skal på dugnad og som ikke har abonnement så sender du bilnummeret til Ann Kristin Tverbekkmo på mobil 959 13 607. Da vil du få gratis parkering begge dager.

På grunn av uværet "Hans" så kan vi ikke bruke de våte jordene til parkering sånn det var tenkt. Dette medfører at vi må endre litt på hvordan vi skal parkere - følg instruksjonene til de som står på parkering så skal vi få plass til alle. Det kan bli litt lengre å gå for noen.

Funksjonærene skal parkere oppe ved den gamle lavvoen. Det vil stå parkeringsvakter som viser hvor du skal stå og så kan man gå ned til furua og følge rulleskiløypen inn til klubbhytta:

Parkering under Toten Rulleskiskytterfestival 2023:

Vi har i år laget jubileumsgensere som alle funksjonærer vil få til arrangementet. Disse blir delt ut i Karidalen fredag, lørdag og søndag.