Team Karidalen Skiskyting

med base i ØTS Skisenter Karidalen


Østre Toten Skilag har hovedansvaret for Team Karidalen Skiskyting som er et skiskytterteam for ungdom, junior og senior (fra 17 år). Teamet vil være åpent for alle utøvere uavhengig av klubb.


Emil Bakken er hovedtrener, han er tidligere utøver i klubben og har trent 13-16-åringene de siste 5 årene. Han har hovedansvar for teamet og er i tillegg skytetrener.

Stig Almsbakken blir med i trenerteamet og har ansvar for det fysiske opplegget, styrketrening og teknikk.

Even Tajet fra Lena/Valle Videregående skole blir bindeledd mellom team og skole og skal sikre god kommunikasjon og koordinering med skolen, uavhengig av om du går idrettslinje, studiespesialisering, yrkesfag eller andre linjer for de utøverne som velger å benytte dette tilbudet.

Utøvere kan komme fra hvilken som helst klubb og skole og vi vil ta inn både ungdom, junior- og seniorløpere.

Det legges opp til faste fellestreninger og månedlige samlinger.

Ta kontakt med Emil Bakken (994 81 930) eller Magnar Hagen (932 27 020) hvis du ønsker mer informasjon om teamet eller vil bli med.

Økonomi:

 Egenandel for 2023/2024 var på 20 000 kroner 

Opptak:

Vi har løpende opptak så det er bare å sende søknad til mahag73@hotmail.com. Søknad må inneholde navn, klubb, kontaktinfo samt en beskrivelse av hvem du er, hva du ønsker å oppnå og din motivasjon til å bli med i Teamet. 

Team Karidalen holder til i ØTS Skisenter Karidalen som ligger 15 km sør for Gjøvik. Medlem i Teamet kan kombineres med studier på Gjøvik der blant annet NTNU holder til. Les mer om studietilbudet på Gjøvik her: https://studievalg.no/utdanning/norge/innlandet/gjovik