Standplass stengt 27. desember

Postet av Østre Toten Skilag den 25. Des 2022

Vi forbereder Romjulssprinten og standplass er derfor stengt tirsdag 27. desember fra kl 1000 til ca kl 1400.
Siste Lysløyperenn 29. mars

Postet av Østre Toten Skilag den 15. Des 2022

Onsdag 29. mars er det klart for sesongens 12. og siste lysløyperenn, denne gangen i fristil. 


Lysløyperenn:

Har du meldt deg på alle rennene trenger du ikke å melde deg på. Andre melder seg på digitalt på EQ Timing. Betaling på Vipps til 46656 - kr 60 per renn.

Start mellom kl 1800 og 1820 for barn født i 2013 og senere. 

Kl 1830 blir det fellesstart for 11 år og eldre. 

Felles premieutdeling for alle rennene 11. april. Mer informasjon her

Informasjon om renn og løyper for langrenn finner du her

På siden DUGNAD kan dere se hvem som har ansvar for hva under rennene samt lese en instruks som sier litt om oppgavene. Gruppe 2 har ansvar for dette rennet. 


Allmøte tirsdag 20. desember kl 1900

Postet av Østre Toten Skilag den 23. Nov 2022

Allmøte tirsdag 20. november kl 1900

Allmøte i klubbhytta Karidalen der Styret vil informere om vinterens aktiviteter samt si litt om tankene rundt fremtidig drift av klubben. Det er ønskelig at medlemmene/foreldrene kommer med innspill som kan være med på å forme/skape morgendagens ØTS. Hva er viktig for deg og dine barn? Hva er til beste for skilaget? Hvor skal vi få inntektene våre fra? Hva skal vi prioritere?

Teams:

Vi kommer til å sende møtet på Teams, men lydkvalitet kan variere noe. Følger du møtet fra Teams og vil stille spørsmål så send det i chat. Link til møtet her:

Vi har også laget et informasjonsskriv som gir litt input til allmøtet.

Infoskriv-ØTS-høst-2022

Møt opp og bidra til å skape et samlet og fremtidstenkende skilag.

Resultater ØTS-sprinten skiskyting 29. desember

Postet av Østre Toten Skilag den 10. Nov 2022

Takk for besøket. Velkommen tilbake 4. februar. Da blir det ny sprint i Karidalen med innlagt IBU-Cup-kvalifisering for kvinner og menn senior. Mer informasjon her:

Resultater fra rennet:


29. desember blir det skiskyttersprint i Karidalen. Det er gledelig med stor påmelding til rennet samt at det er meldt mer snø i anlegget. Vi kan derfor bruke alle løypene. Vi utvider innskytingen med 15 minutter.

Innskyting fra kl 1000 - 1115. Første start kl 1130.


Startliste og innskytingsliste lagt ut på arrangementssiden:

Mer informasjon på arrangementssiden:

Skiskytterkarusell

Postet av Østre Toten Skilag den 10. Nov 2022

Det blir skiskytterkarusell i 2022/2023:


14. des            Vingrom IL Skiskyting 

18. jan             Mjøsski

15. februar      Nordre Land

15. mars          Østre Toten 

29. mars          Tretten IL 
Treningstider i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 7. Nov 2022

Lurer du på når de ulike aldersgruppen trener. Her ser du en oversikt. 

(De eldste gruppene har egne oppsett)

Handleuke og kveld hos Sport1 Toresen Sport

Postet av Østre Toten Skilag den 2. Nov 2022

Handleuke/kveld hos Sport1 Toresen

14. til 19. november er det handleuke hos Sport 1 Toresen på Lena. Torsdag 17. november er det handlekveld med leverandører tilstede i butikken. De vil hjelpe til med å velge riktig kjøp av utstyr.

Det er 30% rabatt på ski/sko/staver og andre skirelaterte produkter. Det vil også være spesialtilbud i butikken hele uka. 


Butikken er åpen fra 0900-1700 mandag til fredag, torsdag er den åpen 0900-2000 og lørdag er den åpen 0900-1500. Leverandørene vil være tilstede torsdag fra ca kl 1600-2000.

Dra innom for en god handel. Husk å si at du er fra ØTS så du får riktig rabatt :)

KLUBBKLÆR

Postet av Østre Toten Skilag den 19. Okt 2022

Velkommen til Østre Toten Skilag sin nettbutikk.

Alle produktene vil ha klubbens eget design slik du ser det under her.

NETTBUTIKK ER ÅPEN FOR BESTILLINGER frem til

søndag 23.10 kl. 23.59

 

Rabattkode: OTS2022

 

Bruk rabatt koden for å oppnå -30% rabatt, den legges automatisk inn mot slutten av betalingen. Varene vil bli utlevert på Sport1 Lena.

 

 https://clubassist.no/butikk/klubb-med-avtale/ostre-toten-skilag

 

ATEX-Østre-Toten-Skilag

Kjøp og salg av utstyr/klær

Postet av Østre Toten Skilag den 5. Okt 2022

Vi oppfordrer til gjenbruk og på Facebook har vi en side som heter:

ØTS~Østre Toten Skilag salg/kjøp/byttegruppe

Her kan du legge ut det du ønsker å selge eller gi bort. Du kan også legge ut om det er noe spesielt du ønsker å kjøpe/ få tak i.

Vi oppfordrer spesielt alle som har klubbklær til salgs/gi bort om å legge ut dette. Mange som ønsker seg klubbklær.

Her er link:

https://www.facebook.com/groups/2022950307924408

Familiesamling Rustad Fjellstue

Postet av Østre Toten Skilag den 29. Sep 2022

Familiesamling på Rustad Fjellstue

28.–30. oktober 2022

Årets familiesamling blir på Rustad Fjellstue fra fredag 28. okt. til søndag 30. okt. Dette er et arrangement for alle gruppene og for foreldre. Påmelding innen 06. oktober.

 Fokuset er å ha det gøy og trene sammen. 

 På hotellet er det 2- og 4-manns-rom samt hytter. Det er også fullpensjon med middag fredag, frokost/lunsj/middag lørdag og frokost/lunsj søndag samt sengetøy og vask inkludert. Etter at påmeldingsfristen er ute vil vi foreta romfordeling.

 Pris pr. pers er: 

Aktive under 15 år 1000,- og over 1300,-

Foreldre/søsken 1600,-

 Trenere er gratis. (Fullpris er 2600,-)

 

Husk: Godt med treningstøy, fritidsklær, håndklær og masse godt humør.

 

Trenerne for treningsgruppene setter opp en treningsplan som blir distribuert på hjemmesiden og hengt opp i gangen på hotellet.

 

 

 Bindende påmelding innen 06. oktober til Tove Borgen på tomtove@hotmail.com eller på SMS til 938 29 299. Betaling til kontonummer 2050.09.20980 innen 20. oktober. Merk betaling med navn på deltakere.

 

VI GLEDER OSS TIL Å SAMLE HELE GJENGEN IGJEN – BLI MED!

Invitasjon i PDF:

Familiesamling Rustad 2022
Startliste ØTS-lekene 2022

Postet av Østre Toten Skilag den 10. Sep 2022

Startliste ØTS-lekene er lagt ut på arrangementssiden. Link her

Vi gleder oss til å arrangere ØTS-lekene i Karidalen 1. oktober 2022. Her er klasser og løtper:

Mer informasjon på arrangementssiden her:
FORFLYTNINGSSAMLING 2022 FOR 13-16 ÅRINGENE OG TEAM KARIDALEN SKISKYTING

Postet av Østre Toten Skilag den 22. Aug 2022

Denne helgen har klubbens ungdommer vært på vår årlige forflytningssamling. De har lagt bak seg over 110 km i løpet av fredag til søndag, gjennomført på ca 11 timer. Turen i år gikk fra Gausdal Arena (Segelstad Bru) - Skeikampen via Gålå. De startet med første etappe opp til Forseth og videre opp til Ruud Gård Ro. Et fantastisk sted med mange gamle hus og koselig tun. Utøverne pluss alle voksne ble servert en veldig god gryte med tilbehør, selvlagd er vellagd:-)  Deretter ventet senga i små gammeldagse koselige rom, samt at noen lå på en oppusset låve. Kjøkkengjengen var tidlig oppe og hadde dekket på et fantastisk frokostbord. Det er viktig med påfyll utover dagen så hver og en fikk med seg baguett, matpakke, smootie og grønnsakspose til den videre ferden. Det er viktig med påfyll når man skal være i aktivitet i mange timer. Så var det på`n igjen med aktivitet. Etappen startet med litt gåing før de tredde på seg rulleskia og gikk opp til Øvre Svattsum.  Herfra gikk ferden på sykkel opp til Gålå for en runde på frisbeegolf. Vi kan vell si så at innsatsen var meget god der også. Ungdommen avsluttet dagens etappe med jogging (sykkel for de som slet litt med vondter) ned til Lauåsen til fjellhytta Langleiken.Her ventet både skolebrød, bananer og nøtter.  Nok en fantastisk plass og her ble det også en dusjmulighet for de som ønsket, mens noen tok på seg badebuksa og prøvde badevannet nedenfor hytta. I løpet av den dagen hadde utøverne vært i bevegelse ca 6 timer i alt. På kvelden var det tacobuffeet og etterhvert masse god snacks.  Søndag ventet siste etappe. Gjengen var litt spente på hvor lang etappen var denne dagen. Noen bein begynte nok også å bli noe slitne. "Tause Birgittene" samt Emil(trener) og Stig(trener) hadde et lagledermøte hvor de la noen nødplaner siden værvarselet ikke var spesielt oppløftende. Turen gikk da videre på sykkel og beina, både på sti, etter vei, opp ett fjell og ned til Skeikampen. Der ventet det stolte og spente foreldre på utøverne sine pluss en saftig kanelsnurr.. Gjengen slapp regnvær i år også:-) For oss som følger dem så ser det ut til at de har hatt mye moro gjennom disse dagene, slitt en del, hjulpet andre og fått hjelp. Skikkelig god lagånd:-) Vi er så stolte av alle og enhver som har deltatt, for en gjeng:-)

Muligheten til å gi denne gruppa en slik helg er helt avhengig av foresatte og trenere og ikke minst gode sponsorer som hjelper til, slik at vi kan gjøre det billigst mulig for alle. Vi vet at det er dyrt å drive butikk og utsalg i disse tider, vi har likevel fått hjelp fra utrolig mange😊 Det varmer å møte så mye velvillighet for å hjelpe oss. Vi har også fått lånt hengere fra ulike firma😊 Tusen hjertlig takk til alle som har bidratt og hjulpet oss på alle mulig vis😊 
En stor takk til: Kiwi Raufoss, Coop Ekstra Raufoss, Bunnpris Raufoss, Rema 1000 Raufoss, Europris Raufoss, Rema 1000 Lena, Kiwi Lena, Coop Ekstra, Lena, Europris Lena, Coop Ekstra, Skreia, Kiwi Skreia, Kiwi Kapp, Brusformidlingen, Toten eggpakkeri, Hoff, Helgestad Gård Totenvika, Lundstad Grønt, Kjelstad bakeri, Kjelstad Bakeri & Kafé (Kaspergården), Ruen møbler, XL-bygg, Eltera, Snertingdal Servicesenter, Sport 1 Toresen, Kims og bestemor Elise Klette for god hjemmebakst

👏Litt bilder fra turen ligger under:


 Magnus 60 år

Postet av Østre Toten Skilag den 25. Jul 2022

Vi vil gjerne gratulere Magnus, lederen av skilaget med 60 års dagen. Ønsker deg hell og lykke i fremtiden. Tusen takk for all innsats du legger ned for klubben vår!! 
GT-karusellen 6. september i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 9. Mai 2022


https://azure.content.bloc.net/froala/200000195/1507/2020/4/17/1587112281569.png?autorotate=truehttps://azure.content.bloc.net/froala/200000195/1507/2020/4/17/1587112281569.png?autorotate=truehttps://azure.content.bloc.net/froala/200000195/1507/2020/4/17/1587112281569.png?autorotate=true


 

 

6. september er det igjen tid for GT-karusell i Karidalen.

1km: Start kl 1830

3km: Start kl 1845

5 km: Start kl 1845

7 km: Start kl 1845


Påmelding her før kl 17:30 løpsdagen

Løypekart her


Neste løp er:

20.9       Raufoss skistadion

27.9       Lauvhøgda opp, GotterudsagaBetaling 

Betales til Vipps nr 87528 (Vind). Vis kvittering på betaling ved henting av startnummer. Det sendes ikke faktura sendes fra EQ. Startkontingent pr løp er kr 60.- eller kr 150 for familie. Startkontingent for hele GT karusellen (7 løp) er kr 350,-. 
GOD TUR og LYKKE TIL


I samarbeid med:Startlisten Toten Skifestival 18. juni

Postet av Østre Toten Skilag den 6. Mai 2022

Velkommen til Toten Skifestival - rulleskifest på Toten! 

Østre Toten Skilag er med på å arrangere Toten Skifestival 2022 


Her er startlistene for lørdagens renn - både 60 og 24 km

Her finner du resultater for rennet fredag:


Fredag:

Rulleskirenn langrenn i Karidalen for alle fra 13 år og eldre. Første start kl 1800.

Petter Northug er tilstede i Karidalen og vil gi nyttig informasjon og motivasjon til alle som deltar.

Lørdag:

Start kl 1405: 60 km langløp fra Raufoss (Totenrullen - deltakelse for eliteløpere og andre med FIS-punkter eller NC-poeng fra skiskyting 20 år og eldre)

Start kl 1530: 22 km langrenn fra Karidalen (for alle fra 15 år og eldre). Husk at her brukes egne rulleski med rullemotstand 2 (RM2) 


Mer informasjon på arrangementssiden (link her)Pensjonistfest våren 2022

Postet av Østre Toten Skilag den 28. Apr 2022


Det var veldig hyggelig å kunne samle pensjonistene til en fest igjen. De gjør en enorm jobb for oss gjennom året. Vi setter utrolig pris på en og hver av dere og alt dere gjør for oss. Hyggelig også å kunne samle de i nydel av klubbhytta og få inviet den til festlig lag. Det ble servert koldbord fra Hoff Gjestegiveri, kaker og litt godt i glasset. Tusen takk til Sigrid og Tove som hjalp til med servering!!


Fest og ryddedugnad i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 27. Apr 2022

7. mai blir først felles ryddedugnad i Karidalen for alle utøvere og foreldre fra kl 1400-1700. Deretter blir det grillfest for alle. Vi satser på fint vær og god stemning der vi sammen kan klargjøre Karidalen for ny sesong og samtidig feire sesongen som har vært. Ta med eget drikke til grillfesten så stiller skilaget med grillmat.

Oppgaver som skal gjennomføres er:

Gruppe 2: 

 

 • Vaske gamle og nye klubbhytta inkludert vinduer.
 • Koste og rydde garasjen til 
 • Rydde rundt garasjen

 

Gruppe 4:

 

 • Rydde og vaske styrkerommet
 • Rake over der det er gress rundt hytta og styrkerommet
 • Rydde og vaske «sanitetsrommet» på rennkontorbygget
 • Vaske rennkontoret

 

Gruppe 3: 

 

 • Generell utvendig opprydding rundt klubbhytta/telt/styrkerom 
 • Generell plukking av søppel. Gå en runde over anlegget
 • Vaske vinduer i Haraldstua og rydde i og rundt denne (rense ovn)

 

Jr/Sr

 

 • Bære ut kopimaskin fra 2. etg og kaste denne
 • Rydde og vaske begge 2. etg i klubbhytta 
 • Rydde premierom på loft

 

Når noen evt er ferdig med sine oppgaver hjelper de til på andre grupper. Ta med utstyr dere har som vi kan bruke: river, kost, batteridrill, hammer, brekkjern, etc. 

Med tanke på mat trenger vi å vite hvem som kommer. Si ifra til Aase Laeskogen på mobil 415 28 498


Toten Rulleskiskytterfestival 2022

Postet av Østre Toten Skilag den 28. Mar 2022

RENNET ER OGSÅ LM ØST for regionen 

Det er en glede for Østre Toten Skilag å invitere til Toten rulleskiskytterfestival i vårt flotte anlegg på Toten 26. - 28. august 2022. Dette er også en del av NSSF sin Sommercup for ungdom, junior og senior.


Rennet er for alle klasser fra og med G/J 11 år 

Program:

 Fredag: Trening for 17 år og eldre. 

Lørdag – Sprint. 

Søndag – Sprint for 17 år - senior. Normal for 11-16 år

 

Ungdom, junior og senior starter i første pulje begge dager. Foreløpig program finnes i invitasjonen, men kan bli justert frem til påmeldingsfristen går ut. Eventuelle endringer vil bli oppdatert her på arrangementssiden.


https://ostre-toten-skilag.no/p/22315/toten-rulleskiskytterfestival-2022 

YoungStar 2022

Postet av Østre Toten Skilag den 17. Mar 2022

Bama Young Star er en konkurranse for utøvere i årsklassene J/G15 og 16 år. Konkurransen gjennomføres ifm World Cup Holmenkollen hvert år. NRK sender deler av konkurransene med Andreas Stabrun Smith i kommentatorbua og med seg på standplass har han som alltid Ola Lunde. 

Det er tøffe uttakskriterier for å komme med på YoungStar og gjennom sesongen er det definerte renn som teller. Hver region har et gitt antall deltakere og det er totalt 30 utøvere på startstreken i hver klasse (Jenter og Gutter) og 15- og 16-åringene konkurrerer mot hverandre i en og samme klasse.

Østre Toten Skilag har i år med 5 utøvere på startstreken. Ingen andre klubber har med flere utøvere enn ØTS.

Vi ønsker våre utøvere lykke til i Kollen og oppfordrer alle til å følge konkurransen på NRK.

 Fra venstre: Trener Emil Bakken, Eskild Fauchald, Andrea Alfstadsæther, Selma Bekkelund, Vilde Linnea Vigerust, Magnus Moe Hagen

Antall deltakere per klubb
Premieutdeling klubbrenn 2022

Postet av Østre Toten Skilag den 15. Mar 2022

Onsdag var det premieutdeling for årets klubbrenn i ØTS-skisenter Karidalen med masse unger og foreldre på plass. Utdelingen foregikk i den nye delen av klubbhytta. 
156 utøvere har gått 1 eller flere klubbrenn og 9 utøvere har gått alle de 11 rennene vi har arrangert 👏👏👏
I tillegg delte vi ut gavesjekker til 9 utøvere som har oppnådd pallplassering i NM/NC/HL i 2021/2022. 
Totenbanken stilte med kake og alle fikk mat og drikke servert fra det nye kjøkkenet vårt 😍😍😍
Takk for innsatsen - vi gleder oss allerede til neste sesong 👏😊😊👏

Fra venstre: Tobias Alm, Håvard Tosterud, Hanna Lerche Fodstad, Ragna Fodstad, Vilde Vigerust og Selma Bekkelund omkranset av mange glade skiløpere som har gått klubbrenn i Karidalen i vinter. I tillegg fikk Mathias Indrelid Haugen, Jakob Lundby og Sivert Borgen utmerkelse, men de kunne ikke være tilsted under utdelingen.Skiskytterskole 2022

Postet av Østre Toten Skilag den 2. Mar 2022

Vi får mange spørsmål om når det er skiskytterskole i 2022. Det blir 10.-11. september 2022 - i god tid til å kunne bli med på skiskyting sesongen 2022/2023.

Mer informasjon finner du på denne siden:

https://ostre-toten-skilag.no/p/16134/skiskytterskolen

Innkalling til årsmøte 24. mars 2022

Postet av Østre Toten Skilag den 22. Feb 2022

Til medlemmene i Østre Toten Skilag. 


Innkalling til årsmøte i Østre Toten Skilag 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Østre Toten Skilag

Årsmøtet avholdes torsdag 24. februar 2022 kl 1900 i skihytta i Karidalen.

 

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 10. mars 2022 og sendes på mail til Magnus Aass magnus@laegaard.no.

 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på hjemmesiden til skilaget.

 

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Østre Toten Skilag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til skilaget. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

 

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan leder Magnus Aass kontaktes på 901 54 362 eller magnus@laegaard.no.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret

Karidalen 22. februar, 2022   


Agenda og årsmøtedokumenter finner du her

Skoleskistafetten 9. mars 2022

Postet av Østre Toten Skilag den 17. Feb 2022

Video fra Skoleskistafetten 2022

Startliste Skoleskistafetten.pdf


 SMÅSKOLE-STAFETTEN 1. – 4. KLASSE: 

 • 3 x 1 km klassisk 
 • Gutter og jenter på samme lag 
 • Full premiering 
 • Start Småskolen kl 18.00 

 

STORSKOLE-STAFETTEN 5. – 7. KLASSE: 

 • 1. og 3. etappe 2,0 km klassisk (anbefales at 7. kl går første etappe) 
 • 2. etappe 1 km klassisk 
 • Rene gutte- og jentelag 
 • Kun rene lag med utøvere på mellomtrinnet kan vinne jente/gutte-stafetten 
 • Lagene skal bestå av maks 18 klassetrinn (f.eks. 7. kl, 5. kl og 6. kl eller tre fra 6. kl) 
 • Start storskolen kl. 1845 

 

Premiering:  Medaljer til alle. Pokal til de 3 beste lagene i storskolen både jenter og gutter. I tillegg er det vandrepokal til beste jente- og guttelag. Gavekort på sportsutstyr (verdi kr 1 000,−) til den skolen med størst deltakelse i % av antall elever på skolen. 

Påmelding:  Utføres av utvalgt kontaktperson pr. skole innen mandag 7. mars. 

Avgift:           kr 200,− pr lag 

Parkering:    Gratis

VELKOMMEN

Her er en video fra Skoleskistafetten 2016

Arenakart:

Løypene ser slik ut:

Program skiskolen

Postet av Østre Toten Skilag den 10. Feb 2022

Det nærmer seg skiskole. Her kommer litt informasjon. 

Oppmøte og registrering 

Alle barn registrere seg hver morgen av en foreldre, samt når de blir hentet 15:00.

Det er viktig at dere foreldre følger ungene inn hver dag og passer på at ungene blir registrert. Trenerne sitter klare ved gruppebordene inne i klubbhytta og tar imot ungene.
 Aase Laeskogen vil være til stede alle tre dagene, kontaktinformasjon finner dere nederst her. 

Grupper 

Vi har delt inn ungene i to grupper. Hver gruppe har med seg 3 eller 4 trenere. Vi har de samme gruppene hele skiskolen. Gruppene sitter sammen og på samme sted hvert måltid og de får fast oppmøtested ute etter mat. 

Betaling 

Betaling for skiskolen gjøres mandag morgen ved registering 08:00 i klubbhytta. Her vil dere få mulighet til å vippse og kvittering må vises frem. Om det må benyttes andre løsninger avtales dette, og eventuell kvittering må fremlegges tirsdag morgen. 

Mat 

Vi serverer frokost fra kl 08.00-09.00. Det blir havregrøt og brødmat. Det er lunsj fra kl 11.30-12.30. Da serverer vi varm mat og brødmat. Kl 14.30 serverer vi frukt. I tillegg så får ungene drikke hele dagen.
 Husk å nevne eventuelle allergier ved registering! 

Fotografering 

Vi vil gjerne ta litt bilder under dagene og muligens kommer det noen journalister. Det er derfor viktig at dere gir beskjed om barnet deres IKKE skal fotograferes ved registrering mandag. 

Program 

Mandag og tirsdag skal vi drive med skileik, skiorientering, rundløype med ulike aktiviteter og lek og moro inne på stadion. Det blir også mulighet for å prøve skiskyting med lasergevær. Onsdag skal vi gå en liten skitur og avslutte med felles lek i skileikanlegget. Programmet starter opp etter frokost kl 09.00 og vi avslutter kl. 15.00 alle dager. Husk å registrere ungene ut når de hentes. Dette gjøres i klubbhytta. 

Utstyr 

Ungene må ha med ski, staver og godt og varmt vintertøy. Ta gjerne med ekstra hansker og ekstra sekk med klær.  Det er meldt kaldt fra morgenen og noe mildere utover dagen. 

Alle må se over skiene på forhånd. Smør med blå eller annet etter gradestokken. Vi skal hjelpe til med å smøre utover dagen om ungene får dårlig feste. De som kan og vil skøyte kan gjøre det. 

Snøforhold 

I år er det mer enn nok snø i anlegget så forholdene ligger til rette for flotte dager. 

Vedlagt finner dere dagsprogram. 

Ta kontakt om dere har spørsmål. 

Aase Laeskogen
 Tlf.: 41 52 84 98 

aase.laeskogen@gmail.com 

 eller
 
 Emil Bakken
 Tlf: 99 48 19 30 

emil.bakken@hotmail.no 

 

Velkommen! Vi gleder oss! 
Smørekurs i Karidalen 15. februar

Postet av Østre Toten Skilag den 6. Feb 2022

Tirsdag 15. februar kl 1930 var det smørekurs i Karidalen med Åge Skinstad. Han hadde en god gjennomgang av ulike metoder for å få god glid og godt fest.

Del 1: Grunnleggende om gliding av ski

Del 2: Grunnleggende om festesmurning

Del 3: Mer avansert om gliding av ski

Det bre problemer med å få lyd ut på streamen, men en del var med oss etterhvert på Teams også.

Her er en anbefaling fra Åge om hva som kan være lurt å ha i smørekofferten sin:

Etter smørekurset i Karidalen tirsdag ble det spurt etter anbefalte produkter man trenger både for enkel smørealternativ og mer avansert.

Husk at vi får 30% på Swix-produkter denne uken ved bestilling på vedlagte skjema. Lever skjemaet i Sport1 Toresen eller send det på mail til veg-ha@online.no

Her er anbefalingene fra Åge Skinstad:

Enkel smørepakke:

 • PS 6, 8 og 10 (hard glider)
 • HS 6 og 8 (Liquid)
 • VP 45, 50, 55, 65
 • V 20, 30, 40
 • KN 33 og 44
 • Universal klister VM K22
 • Spray Grunnvoks
 • Spray klister
 • Fiberlene
 • Glidwax cleaner
 • Mix børste metall/plast
 • Plastbørste med filt
 • Kork med filt
 • Kunstfiberkork til å korke festevoks
 • Kork med 120 sandpapir
 • 3 eller 4 mm acrylsikling

Avansert (tillegg)

 • HS 5, 6, 7, 8, 10 (hard glider)
 • TSB 8 og 10 (hard glider)
 • TS 8 og 10 (Liquid)
 • FF Marathon hvit og sort hard
 • FF Marathon hvit pulver
 • TS 6 Pulver
 • Polar Pulver
 • Full festeserie VP
 • V45, V60
 • KX 35, 40, 70
 • K21
 • Stor metall/plast børste
 • Stor blå nylon børste
 • Rotorbørstehåndtak
 • Roto hest/blå nylon
 • Roto filt
 • Roto ull 

Swixbestilling 2022


Resultater Madshus Skiskytterfestival 13. februar

Postet av Østre Toten Skilag den 3. Feb 2022

Søndag 13. februar var det Madshus Skiskytterfestival i ØTS Skisenter Karidalen. Dette var også KM sprint for 13 år og eldre og en del av Gullsport-cup for 11-16 år.

Vi trakk ut 3 par Madshus-ski blant utøvere som fullførte rennet i tillegg til vanlig premiering. 

Resultater her

Mer informasjon om rennet her:

Her er elektronisk kart over løypene:

https://anlegg.skiskyting.no/map/25


Dette arrangementet er en del av:


Swix Dunjakker - Bestilling

Postet av Østre Toten Skilag den 26. Jan 2022

 

Vi har nå åpnet nettbutikken deres for kjøp av Swix dunjakke, og vi anbefaler at dette sendes på mail og deles i deres kanaler mot medlemmene.

   

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

                                                                                  

 

 

 

Vennlig hilsen / Best regards
Teamwear Support

Brav Norway AS
Snøkrystallen 1, 1470 Lørenskog, Norway
+47 67 06 23 00 | www.brav.com |  www.bravteamwear.no

signature_745212687

 

 

 
KLUBBKLÆR

Postet av Østre Toten Skilag den 25. Jan 2022

 

Velkommen til Østre Toten Skilag sin nettbutikk.

Alle produktene vil ha klubbens eget design slik du ser det under her.

FOR Å OPPNÅ RABATT: Må du legge inn rabattkoden mot slutten av bestillingen.

NETTBUTIKK ER ÅPEN FOR BESTILLINGER

  t.o.m. 04.02.22.  

Rabattkode: OTS2022

https://clubassist.no/butikk/klubb-med-avtale/ostre-toten-skilag

Østre Toten Skilag | Clubassist - I klubben for klubben


clubassist.no

 

 

ATEX-Østre-Toten-Skilag

 

Bruk rabattkoden for å oppnå 30% rabatt, den legges inn mot slutten av betalingen. Varene vil bli utlevert på Sport1 Lena.

NB! Bildene i Nettbutikken viser et showrom design og ikke Østre Toten Design. Tøyet blir uansett levert i riktig design
Parkering KM i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 7. Jan 2022

Betal parkering med Vipps. 

50kr per dag:
Akkreditering NorgesCup Karidalen og info om treningsdag

Postet av Østre Toten Skilag den 6. Jan 2022

Det nærmer seg NorgesCup og vi ønsker å gjøre noen presiseringer:


På grunn av de strenge smittevernsreglene er det sterkt begrenset hvem som kan slippe inn på stadion og på standplass. Vi prioriterer selvfølgelig utøverne og det er gledelig at så mange har meldt seg på.

Akkreditering:

Det er NSSF som gir akkreditering til støtteapparatet. De dette gjelder skal ha fått sin akkreditering. Støtteapparat er definert som 2 personer per innskytingsskive. Ved ankomst anlegget alle dager viser man akkrediteringen i garasjen for scanning før man slipper inn i anlegget.

Det er kun utøvere, funksjonærer og de som har fått akkreditering som får adgang til stadionområdet og standplass alle tre dagene.

Ved ankomst til anlegget skal utøvere og de som har akkreditering registrere seg i garasjen ifbm utstyrskontrollen. Dette gjelder også treningsdagen.

Har du spørsmål angående akkreditering, kontakt Malin Jøranli i NSSF.

Fredag (treningsdag)

Det er 1,5 km, 2,0 km og 2,5 km som skal brukes. Løypene er merket og det skal være lett å finne frem. Oversiktskart henger på sørveggen på garasjen hvis man ønsker å se på løypekart. Det er meldt snøvær hele fredagen så det kan være løypemaskinen vil kjøre i løpet av treningsdagen. Vis hensyn til dette.

Trening på standplass gjøres i henhold til puljeoppsett og innskytingslister. For å få trene på standplass må utøverne ha gjennomført avtrekkskontroll i garasjen og fått utdelt et startnummer. Startnummeret må beholdes på under hele skytetreningen. Etter endt skyting gjennomføres våpenvisitasjon og levering av startnummer samme sted som avtrekkskontroll - i garasjen. Husk de nye reglene som gjelder angående § 11 Straffebestemmelsene så du unngår straff. Link her 

Parkering:

Det er gratis parkering på treningsdagen. Parkering gjøres på jordet til høyre for anlegget. Følg anvisning ved innkjøring. 

All informasjon om arrangementet finner du her

Facebook:

Bli med i arrangement på Facebook så får du varsel om viktig informasjon der. Link her

Velkommen til renn - vi gleder oss

 
Skicross-løype i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 4. Jan 2022

Vi har laget en skicross-løype i Karidalen som skal gi mye moro for liten og for står.

Nå har Totenbanken sponset skilt til oss som er bestilt og skal settes opp i anlegget.