GT-karusellen 5. september i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 19. Mai 2023

GT–karusellen er et mosjonsløp for både store og små, som arrangeres av klubbene Vind IL, ØTS og Raufoss på deres ulike arenaer gjennom året.

Løypene går i flotte omgivelser i klubbenes terrengtraseer og har distanser fra 1 km – 9 km. Løypene er godt merket. Det er klasser med og uten tid så her kan alle som ønsker delta. I år oppfordrer vi spesielt foreldre til å delta slik at vi får tilbake det store startfeltet og den felles løpsgleden.

23. mai er det Karidalen og Østre Toten Skilag som inviterer til løp.

Start

Kl 1830:               1 km

Kl 18.45.              3, 5 og 7km

 

Påmelding:

Påmelding på https://www.eqtiming.no/ innen kl 17.30 på løpsdagen.


Betaling 

Betales til Vipps nr 87528 (Vind). Vis kvittering på betaling ved henting av startnummer. Det sendes ikke faktura sendes fra EQ. Startkontingent pr løp er kr 60.- eller kr 150 for familie. Startkontingent for hele GT karusellen (7 løp) er kr 350,-. 


Løypekart finner du her:

https://ostre-toten-skilag.no/p/52292/loypekart-terrenglop
Parkering i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 19. Mai 2023

Det har alltid vært P-avgift for å parkere i Karidalen, men det har vært veldig variablet hvem og hvor mange som har betalt.

Nå vil det bli innført P-avgift ved hjelp av skiltgjenkjenning - tilsvarende det som er innført på Totenåsen. Skilting og informasjon vil bli godt synlig slik at alle som besøker anlegget skal være klar over hva som gjelder. Innføringen vil tidligst skej etter ferien.

Totens Blab har laget en reportasje om endingen som kommer. Den kan du lese på siden deres (link her) eller som pdf her: Parkering ØTS


Karidalen er fortsatt for alle, men for at den skal kunne være det fremover også må vi ha midler til å drifte anlegget på en fornuftig måte. Da er dette en måte å få dekket noe av kostnadene i forhold til bruk. Det vil bli egne ordninger for medlemmer av klubben.
ASKO SommerCup/Toten Rulleskiskytterfestival

Postet av Østre Toten Skilag den 8. Mai 2023

Østre Toten Skilag ønsker velkommen til 10-årsjubileum for Toten Rulleskiskytterfestival som i år også er ASKO SommerCup for 17 år og eldre.

Programmet er:

Fredag 25. august: Treningsdag for 17 år og eldre

Lørdag 26. august: Sprint

Søndag 27. august: Sprint

Rennene er for alle fra og med 11 år og eldre.

Overnatting:

Vi har avtale med Strand Hotell Gjøvik. Ta kontakt med dem og gi beskjed om at du deltar på vårt arrangement, så får du avtalepris.

Mer informasjon:

arrangementssiden vår finner du mer informasjon om arrangementet.