Kjøp og salg av utstyr/klær

Postet av Østre Toten Skilag den 5. Okt 2022

Vi oppfordrer til gjenbruk og på Facebook har vi en side som heter:

ØTS~Østre Toten Skilag salg/kjøp/byttegruppe

Her kan du legge ut det du ønsker å selge eller gi bort. Du kan også legge ut om det er noe spesielt du ønsker å kjøpe/ få tak i.

Vi oppfordrer spesielt alle som har klubbklær til salgs/gi bort om å legge ut dette. Mange som ønsker seg klubbklær.

Her er link:

https://www.facebook.com/groups/2022950307924408
Familiesamling Rustad Fjellstue

Postet av Østre Toten Skilag den 29. Sep 2022

Familiesamling på Rustad Fjellstue

28.–30. oktober 2022

Årets familiesamling blir på Rustad Fjellstue fra fredag 28. okt. til søndag 30. okt. Dette er et arrangement for alle gruppene og for foreldre. Påmelding innen 06. oktober.

 Fokuset er å ha det gøy og trene sammen. 

 På hotellet er det 2- og 4-manns-rom samt hytter. Det er også fullpensjon med middag fredag, frokost/lunsj/middag lørdag og frokost/lunsj søndag samt sengetøy og vask inkludert. Etter at påmeldingsfristen er ute vil vi foreta romfordeling.

 Pris pr. pers er: 

Aktive under 15 år 1000,- og over 1300,-

Foreldre/søsken 1600,-

 Trenere er gratis. (Fullpris er 2600,-)

 

Husk: Godt med treningstøy, fritidsklær, håndklær og masse godt humør.

 

Trenerne for treningsgruppene setter opp en treningsplan som blir distribuert på hjemmesiden og hengt opp i gangen på hotellet.

 

 

 Bindende påmelding innen 06. oktober til Tove Borgen på tomtove@hotmail.com eller på SMS til 938 29 299. Betaling til kontonummer 2050.09.20980 innen 20. oktober. Merk betaling med navn på deltakere.

 

VI GLEDER OSS TIL Å SAMLE HELE GJENGEN IGJEN – BLI MED!

Invitasjon i PDF:

Familiesamling Rustad 2022Startliste ØTS-lekene 2022

Postet av Østre Toten Skilag den 10. Sep 2022

Startliste ØTS-lekene er lagt ut på arrangementssiden. Link her

Vi gleder oss til å arrangere ØTS-lekene i Karidalen 1. oktober 2022. Her er klasser og løtper:

Mer informasjon på arrangementssiden her:FORFLYTNINGSSAMLING 2022 FOR 13-16 ÅRINGENE OG TEAM KARIDALEN SKISKYTING

Postet av Østre Toten Skilag den 22. Aug 2022

Denne helgen har klubbens ungdommer vært på vår årlige forflytningssamling. De har lagt bak seg over 110 km i løpet av fredag til søndag, gjennomført på ca 11 timer. Turen i år gikk fra Gausdal Arena (Segelstad Bru) - Skeikampen via Gålå. De startet med første etappe opp til Forseth og videre opp til Ruud Gård Ro. Et fantastisk sted med mange gamle hus og koselig tun. Utøverne pluss alle voksne ble servert en veldig god gryte med tilbehør, selvlagd er vellagd:-)  Deretter ventet senga i små gammeldagse koselige rom, samt at noen lå på en oppusset låve. Kjøkkengjengen var tidlig oppe og hadde dekket på et fantastisk frokostbord. Det er viktig med påfyll utover dagen så hver og en fikk med seg baguett, matpakke, smootie og grønnsakspose til den videre ferden. Det er viktig med påfyll når man skal være i aktivitet i mange timer. Så var det på`n igjen med aktivitet. Etappen startet med litt gåing før de tredde på seg rulleskia og gikk opp til Øvre Svattsum.  Herfra gikk ferden på sykkel opp til Gålå for en runde på frisbeegolf. Vi kan vell si så at innsatsen var meget god der også. Ungdommen avsluttet dagens etappe med jogging (sykkel for de som slet litt med vondter) ned til Lauåsen til fjellhytta Langleiken.Her ventet både skolebrød, bananer og nøtter.  Nok en fantastisk plass og her ble det også en dusjmulighet for de som ønsket, mens noen tok på seg badebuksa og prøvde badevannet nedenfor hytta. I løpet av den dagen hadde utøverne vært i bevegelse ca 6 timer i alt. På kvelden var det tacobuffeet og etterhvert masse god snacks.  Søndag ventet siste etappe. Gjengen var litt spente på hvor lang etappen var denne dagen. Noen bein begynte nok også å bli noe slitne. "Tause Birgittene" samt Emil(trener) og Stig(trener) hadde et lagledermøte hvor de la noen nødplaner siden værvarselet ikke var spesielt oppløftende. Turen gikk da videre på sykkel og beina, både på sti, etter vei, opp ett fjell og ned til Skeikampen. Der ventet det stolte og spente foreldre på utøverne sine pluss en saftig kanelsnurr.. Gjengen slapp regnvær i år også:-) For oss som følger dem så ser det ut til at de har hatt mye moro gjennom disse dagene, slitt en del, hjulpet andre og fått hjelp. Skikkelig god lagånd:-) Vi er så stolte av alle og enhver som har deltatt, for en gjeng:-)

Muligheten til å gi denne gruppa en slik helg er helt avhengig av foresatte og trenere og ikke minst gode sponsorer som hjelper til, slik at vi kan gjøre det billigst mulig for alle. Vi vet at det er dyrt å drive butikk og utsalg i disse tider, vi har likevel fått hjelp fra utrolig mange😊 Det varmer å møte så mye velvillighet for å hjelpe oss. Vi har også fått lånt hengere fra ulike firma😊 Tusen hjertlig takk til alle som har bidratt og hjulpet oss på alle mulig vis😊 
En stor takk til: Kiwi Raufoss, Coop Ekstra Raufoss, Bunnpris Raufoss, Rema 1000 Raufoss, Europris Raufoss, Rema 1000 Lena, Kiwi Lena, Coop Ekstra, Lena, Europris Lena, Coop Ekstra, Skreia, Kiwi Skreia, Kiwi Kapp, Brusformidlingen, Toten eggpakkeri, Hoff, Helgestad Gård Totenvika, Lundstad Grønt, Kjelstad bakeri, Kjelstad Bakeri & Kafé (Kaspergården), Ruen møbler, XL-bygg, Eltera, Snertingdal Servicesenter, Sport 1 Toresen, Kims og bestemor Elise Klette for god hjemmebakst

👏Litt bilder fra turen ligger under:


 


Magnus 60 år

Postet av Østre Toten Skilag den 25. Jul 2022

Vi vil gjerne gratulere Magnus, lederen av skilaget med 60 års dagen. Ønsker deg hell og lykke i fremtiden. Tusen takk for all innsats du legger ned for klubben vår!!