Mange gode resultater til ØTS-ere denne helgen

Postet av Østre Toten Skilag den 3. Apr 2016

Det har vært en strålende ØTS-helg på flere arenaer denne helgen.

Under Hovedlandsrennet i skiskyting i Målselv avsluttet Erik Fodstad mesterskapet med å gå siste etappe for Oppland sitt første-lag. Dette gjorde han på en suveren måte: fullt hus og inn til seier. Vi gratulerer. Fredag ble det 10. plass til Erik mens Sindre Sundhaugen dro til med 16. plass i 16 årsklassen. Lørdag fulgte Erik opp med en 13. plass. På fredagen gjorde An-Magritt Piro Berg det alle skiskyttere prøver på: Fullt hus og plass i "nullerklubben". Vi gratulerer.

Gjengen på HL i Målselv

Under NorgesCup-finalene i skiskyting på Dombås leverte Martine Lundby og Sander Østensen årsbeste med henholdsvis 5. og 6. plass i sine klasser.

Martine Lundby og Sander Østensen på NC-finalen på Dombås

Under NM del 2 i langrenn på Beitostølen der juniorene har hatt sine NC-finaler slo Marte Mæhlum Johansen igjen til med et knalløp og dro i land seieren i klasse 19-20 år.

Marte Mæhlum Johansen

Vi er mektig imponert over det løperne våre har fått til i år, både topp og bredde, og vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med forberedelser til sesongen 2016/2017.

Dere har alle bevist at det arbeidet som legges ned gjør det mulig å hevde seg på nasjonalt og internsajonalt nivå. Det skal vi være stolte av og bruke aktivt i rekrutteringsarbeidet for å få så mange som mulig til å bli med på å skape skiglede i Karidalen i årene fremover.

Nå gjenstår Liatoppen Skiskytterfestival neste helg.

Erik Fodstad går inn til gull på stafetten for Oppland sitt første lag

An-Magritt Piro Berg får utdelt diplom og medlemsskap i "nullerklubben"


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.