Totenbanken sin julekalender - stem på ØTS

Postet av Østre Toten Skilag den 2. Des 2015

Totenbanken har en lang tradisjon for å gi en julegave til et veldedig formål, eller en ideell organisasjon. I år gjør de en vri, og lager en julekalender på Facebook, der vår organisasjon kan få penger! Det er 69 organisasjoner som er med i kalenderen så her er det viktig at vi mobiliserer alt vi har av venner, kjente og familie til å stemme på ØTS.

Hele 200.000 blanke, norske kroner skal deles ut!

I korthet går kalenderen ut på at man stemmer på den organisasjonen man synes bør få penger, og man kan kun stemme en gang. Den organisasjonen som oppnår flest stemmer får mest penger - og det vil bli delt ut midler etter en prosentskala. Alle som er listet opp i kalenderen vil få penger så sant de får stemmer.

Dermed er det duket for årets «vervekampanje» innad i organisasjonen – her gjelder det å engasjere alle våre medlemmer, samt foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og resten av slekta!

Her er linken til kalenderen: http://j.mp/1lpnU6O Kalenderen åpner i dag 2. desember, og det kan stemmes frem til kl. 23.59 på julaften. Vi kan følge med på hvordan vi ligger an – det vil vises i kalenderen.

Her blir det konkurranse – lykke til med stemmegivningen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.