Løyperapport uke 14

Postet av Østre Toten Skilag den 5. Apr 2024

Årets siste løyperapport fra løypekjørerne i ØTS. Det har vært litt stille fra oss på rapport-fronten de siste ukene, men løyper har blitt kjørt etter beste evne hele vinteren. Nå ikveld har vi kjørt opp alt av tilgjengelige løyper. Det er blitt kjørt opp alt i skianlegget og satt enkelt klassisk spor rundt hele. I tillegg har vi kjørt opp ytre lysløype, nesten ned til Petershagen og oppom yttersvingen mot Sillongen. En bekk har åpnet løypa et stykke nedenfor Stenberg så der kommer vi ikke frem og ovenfor Petterud begynner det å bli veldig lite snø så maskina snudde ved jorde-kanten der.

Slik værmeldingen ser ut fremover så er nok dette årets siste løypekjøring, hvertfall de ytre løypene. Så ta dere en tur eller to i løpet av helga, Kvikk Lunsj føre nå! Løypene inne i skianlegget klarer vi nok å holde åpne en uke til, hvertfall der vi har kunstsnøsåle.

Vi håper vi har fått kjørt tilfredsstillende løyper denne sesongen og setter stor pris på alle som benytter løypenettet og skianlegget vårt. All kjøring av løyper gjøres på dugnad, vi takker for støtten i form av parkeringsavgifter. Dersom noen skulle ønske å støtte oss ytterligere så benytt gjerne Vipps nummer #23838


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.