Løyperapport uke 4

Postet av Østre Toten Skilag den 21. Jan 2024

Oppdatert 26.01: Vi har ikveld kjørt opp alt av løyper, både i Karidalen og Lena-Sillongen. Alt ligger til rette for en fin ski-helg i nærområdet. Samtidig ønsker vi lykke til alle våre utøvere som er rundt omkring på skirenn i helga!


21.01: Har vært litt dårlig med løyperapporter fra oss i det siste, men vi har lagt bak oss ett par uker med stort sett gode forhold. Det har vært kaldt så løypene har holdt godt. Litt nedbør har det vært, så vi har prøvd å kjøre etter behov.

Søndag 21.1 har vi hatt skiskytterrenn i Karidalen så hele anlegget er blitt preparert godt i forkant. Dessverre har det vært snø i hele dag så det ble litt løst å gå, men skiskyting er tross alt en utendørs-sport, så det taklet utøverne bra. Artig å se masse unger med god innsats i sporet og på skytebanen.

Kommende uke ser det ut til at vi får litt utfordrende forhold. Vi kjører nå ikveld søndag før mildværet setter inn i løpet av natten. Satser på at det ikke kommer altfor mye nedbør slik at løypene holder. Må se an temperaturene og nedbør utover uka, slik værmelding er nå så kan det bli kjøring onsdag før klubbrenn samt fredag. Følg med på skisporet.no for live-oppdatering på kjøringen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.