Løyperapport uke 51

Postet av Østre Toten Skilag den 20. Des 2023

Oppdatert 23.12.23: I løpet av dagen har vi kjørt alle løyper i skisenteret samt ytre lysløype. Skileiken ved Haraldstua er preparert og klar for aking og lek på ski. Vi har også fått kjørt opp løypa fra Stenberg til Sillongen som ikke ble kjørt igår. Igår kveld kjørte vi løypene fra Karidalen til Lena U.skole, videre opp til Stenberg og ned igjen til Karidalen.

Alt er nå klappet og klart for en god skitur for de som ønsker det julaften-formiddagen. Vi planlegger å kjøre igjen 1.juledag siden det er spådd snø imorgen natt.

(Mesteparten av kjøringen er gjort med lånemaskin, vises derfor ikke på skisporet.no.)


18.12.23: Denne uken er vi så heldige at vi har fått låne en demo-maskin fra Antra AS, en PB100 fra Kässbohrer. Vår løypemaskin er 19 år gammel så forskjellen både kjøremessig og teknologisk er enorm og sjåførene stortrives!

Som følge av at vi nå kjører stort sett med demo-maskinen så vil ikke kjøringen bli oppdatert på skisporet.no, men løypene kjøres som vanlig etter behov. I skrivende stund snør det i Karidalen, når dette gir seg vil vi kjøre og preppe for sesongens første klubbrenn ikveld. Det er også spådd snøfall videre utover uka, vi prøver å holde løypenettet åpent så mye som mulig. Spesielt løypene mot Sillongen og Lena vil ha godt av mer snø for å få bedre forhold etter mildværet i helga og begynnelsen på uka.

God skitur til alle som benytter anlegget vårt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.