Informasjon fra anleggskomiteen- Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 3. Nov 2023

Anleggsinformasjon i Karidalen 

Det har vært stor aktivitet i Karidalen etter sommerferien også i år.

● 1/7 startet vi med skiltgjenkjenningssystem, noe vi så oss nødt til å gjøre siden den frivillige vips betalingsløsningen nesten ikke ble benyttet. Det er fortsatt en svært rimelig løsning både for ØTS medlemmer og enkelt parkeringer. Systemet vekker forståelse blant brukerne. 

● Gammel energikrevende belysning på stadion og ved skyteskiver er erstattet med Ledbelysning i løpet av høsten. Ledbelysning for resten av løypenettet er innkjøpt og vil bli montert sommeren 24 

● Fiber er installert og tatt i bruk nylig 

● Til erstatning for en råtten lavvo er snart flotte Gapahuker ferdige. ● Gapahukene ligger rett ovenfor det nye skileikanlegget med hoppbakker og kuleløype. Dette anlegget ble påbegynt i 22 og er nå nærmest ferdig, etter to svært våte gravesesonger for entreprenør. 

● Vi skal bli bedre på søppelsortering og et nytt opplegg for sortering av matavfall, plast, pant, papp, glass/ metall og rest er på gang. 

● Elektrifisering av snøproduksjon er nærmest på plass. Dieselmotor med aggregat er byttet ut med elektrisitet. 

● Antallet hydranter utvides fra 7 til 9. Dette er antallet tilkoblingspunkter vi får for snøkanoner. Nr 8 er nedgravd og på plass og no. 9 kommer nå også dersom været ikke slår seg helt vrangt. 

● Samarbeidet med Totenåsløyper gjør det mulig for oss å etablere en ny gruppe der Edmund Haugen tar ansvaret og koordinerer preparering av løyper.Jeg ber om litt tålmodighet ovenfor denne nyopprettede gruppen til de får mer opplæring og erfaring. Vi må ha en kjørbar maskin først og dette har absolutt høyest prioritet Vi må stelle godt med den løypemaskina vi har, og den gjennomgår i disse dager grundig service/vedlikehold. 

Det ble pakket/rullet løyper til langt på kveld i går(torsdag 2.11.23) 

Med mildværet (ekstremværet) som ser ut til å vare noen dager må videre kjøring begrenses. 

Det vil etterhvert bli lagt ut oppdatert informasjon ang. løypekjøring. 

Flere store prosjekter er i nærheten av landet, men snøen kom litt tidligere enn vanlig. Vi håper på en skikkelig vinter med fine forhold og mye moro for unge og eldre i Karidalen.

Hjertelig takk til alle ildsjeler som gjør dette mulig! Fantastisk innsats!

Vi vil gjerne ha med også deg på laget:-) 

Anleggsleder 

Bjørn Haugen 

95180510


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.