Program skiskolen

Postet av Østre Toten Skilag den 10. Feb 2022

Det nærmer seg skiskole. Her kommer litt informasjon. 

Oppmøte og registrering 

Alle barn registrere seg hver morgen av en foreldre, samt når de blir hentet 15:00.

Det er viktig at dere foreldre følger ungene inn hver dag og passer på at ungene blir registrert. Trenerne sitter klare ved gruppebordene inne i klubbhytta og tar imot ungene.
 Aase Laeskogen vil være til stede alle tre dagene, kontaktinformasjon finner dere nederst her. 

Grupper 

Vi har delt inn ungene i to grupper. Hver gruppe har med seg 3 eller 4 trenere. Vi har de samme gruppene hele skiskolen. Gruppene sitter sammen og på samme sted hvert måltid og de får fast oppmøtested ute etter mat. 

Betaling 

Betaling for skiskolen gjøres mandag morgen ved registering 08:00 i klubbhytta. Her vil dere få mulighet til å vippse og kvittering må vises frem. Om det må benyttes andre løsninger avtales dette, og eventuell kvittering må fremlegges tirsdag morgen. 

Mat 

Vi serverer frokost fra kl 08.00-09.00. Det blir havregrøt og brødmat. Det er lunsj fra kl 11.30-12.30. Da serverer vi varm mat og brødmat. Kl 14.30 serverer vi frukt. I tillegg så får ungene drikke hele dagen.
 Husk å nevne eventuelle allergier ved registering! 

Fotografering 

Vi vil gjerne ta litt bilder under dagene og muligens kommer det noen journalister. Det er derfor viktig at dere gir beskjed om barnet deres IKKE skal fotograferes ved registrering mandag. 

Program 

Mandag og tirsdag skal vi drive med skileik, skiorientering, rundløype med ulike aktiviteter og lek og moro inne på stadion. Det blir også mulighet for å prøve skiskyting med lasergevær. Onsdag skal vi gå en liten skitur og avslutte med felles lek i skileikanlegget. Programmet starter opp etter frokost kl 09.00 og vi avslutter kl. 15.00 alle dager. Husk å registrere ungene ut når de hentes. Dette gjøres i klubbhytta. 

Utstyr 

Ungene må ha med ski, staver og godt og varmt vintertøy. Ta gjerne med ekstra hansker og ekstra sekk med klær.  Det er meldt kaldt fra morgenen og noe mildere utover dagen. 

Alle må se over skiene på forhånd. Smør med blå eller annet etter gradestokken. Vi skal hjelpe til med å smøre utover dagen om ungene får dårlig feste. De som kan og vil skøyte kan gjøre det. 

Snøforhold 

I år er det mer enn nok snø i anlegget så forholdene ligger til rette for flotte dager. 

Vedlagt finner dere dagsprogram. 

Ta kontakt om dere har spørsmål. 

Aase Laeskogen
 Tlf.: 41 52 84 98 

aase.laeskogen@gmail.com 

 eller
 
 Emil Bakken
 Tlf: 99 48 19 30 

emil.bakken@hotmail.no 

 

Velkommen! Vi gleder oss! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.