Akkreditering NorgesCup Karidalen og info om treningsdag

Postet av Østre Toten Skilag den 6. Jan 2022

Det nærmer seg NorgesCup og vi ønsker å gjøre noen presiseringer:


På grunn av de strenge smittevernsreglene er det sterkt begrenset hvem som kan slippe inn på stadion og på standplass. Vi prioriterer selvfølgelig utøverne og det er gledelig at så mange har meldt seg på.

Akkreditering:

Det er NSSF som gir akkreditering til støtteapparatet. De dette gjelder skal ha fått sin akkreditering. Støtteapparat er definert som 2 personer per innskytingsskive. Ved ankomst anlegget alle dager viser man akkrediteringen i garasjen for scanning før man slipper inn i anlegget.

Det er kun utøvere, funksjonærer og de som har fått akkreditering som får adgang til stadionområdet og standplass alle tre dagene.

Ved ankomst til anlegget skal utøvere og de som har akkreditering registrere seg i garasjen ifbm utstyrskontrollen. Dette gjelder også treningsdagen.

Har du spørsmål angående akkreditering, kontakt Malin Jøranli i NSSF.

Fredag (treningsdag)

Det er 1,5 km, 2,0 km og 2,5 km som skal brukes. Løypene er merket og det skal være lett å finne frem. Oversiktskart henger på sørveggen på garasjen hvis man ønsker å se på løypekart. Det er meldt snøvær hele fredagen så det kan være løypemaskinen vil kjøre i løpet av treningsdagen. Vis hensyn til dette.

Trening på standplass gjøres i henhold til puljeoppsett og innskytingslister. For å få trene på standplass må utøverne ha gjennomført avtrekkskontroll i garasjen og fått utdelt et startnummer. Startnummeret må beholdes på under hele skytetreningen. Etter endt skyting gjennomføres våpenvisitasjon og levering av startnummer samme sted som avtrekkskontroll - i garasjen. Husk de nye reglene som gjelder angående § 11 Straffebestemmelsene så du unngår straff. Link her 

Parkering:

Det er gratis parkering på treningsdagen. Parkering gjøres på jordet til høyre for anlegget. Følg anvisning ved innkjøring. 

All informasjon om arrangementet finner du her

Facebook:

Bli med i arrangement på Facebook så får du varsel om viktig informasjon der. Link her

Velkommen til renn - vi gleder oss

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.