Vellykket familiesamling på Spåtind

Postet av Østre Toten Skilag den 26. Nov 2018

Fredag til søndag sist helg var nesten 120 ØTS-ere samlet på Spåtind til årets familiesamling. Det var første gang på mange år at samlingen foregikk på Spåtind etter flere år på Beitostølen. Hovedgrunnen til at man byttet sted var at det er vanskeligere å få samlet overnatting for alle på Beitostølen samt at det blir mye mer sosialt å være sammen på et felles hotell. På Spåtind Sport og Hotell var også alle måltidene inkludert noe som gjør det enklere samt at man er mer sammen .

Det var selvfølgelig litt kjedelig at det akkurat i år ikke var snø på Spåtind, men gruppene fikk gjennomført gode barmarksøkter både lørdag og søndag. Hotellets basseng ble også flittig brukt og på lørdags-kvelden var alle samlet etter middag til underholdning og lek.

Lørdag dro den eldste gruppen til Beitostølen for å teste skiene noe som ga verdifull trening før kommende helgs konkurranser der mange sesongåpner på Geilo og andre steder. 

Alt i alt var det stort sett bare gode ord å høre fra årets deltakere og det frister til gjentagelse å kunne være samlet på denne måten som vi gjorde på Spåtind. Har du ris eller ros er det bare å ta kontakt.

Da er det bare å glede seg til snø/kunstsnø i Karidalen så skisesongen kan starte.

Lykke til!

Mange la inn fjelltur til Skjervungfjellet søndag

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.