ØTS best på Liatoppen

Postet av Østre Toten Skilag den 18. Apr 2018

Liatoppen Skiskytterfestival – glede, innsats og stor sosial faktor.

13. til 15. april gikk Liatoppen Skiskytterfestival av stabelen i Hallingdalen. Dette er verdens største skiskytterfestival og samler 1150 skiskyttere fra 10-16 år til konkurranser i 3 dager. Stafett fredag, sprint lørdag og fellesstart søndag. Dette er sesongens høydepunkt for de fleste skiskytterne i denne alderen.

Til årets Liatoppen Skiskytterfestival dro Østre Toten Skilag med 20 utøvere og over 30 foreldre og trenere. Denne gjengen satte absolutt sitt preg på festivalen. Fra ankomst Veslestølen torsdag ettermiddag til søndag kveld gikk det slag i slag med stafett, åpningsseremoni, felles middag i parken, konkurranser i strålende sol, taco-kveld, puslespill, kortspill, quiz, bordtennis, fellesstart og masse, masse mer.

Østre Toten Skilag dro i land 3 pallplasser på fredagens stafett. I G 13-16 år vant ØTS med Jakob Lundby, Lars Fauchald og Håvard Tosterud på laget. I Mix 11-12 år ble det 2. plass til Vilde, Even og Eskil og i G 11-12 år ble det 3. plass til Askil, Markus og Magnus.

Lørdag var det sprint som sto på programmet og her ble det 2. plass til Ragna Fodstad i J 14, 2. plass til Jakob Lundby i G15 og 3. plass til Håvard Tosterud i G14.

Søndag var det fellesstart og her gikk både Ragna Fodstad og Håvar Tosterud inn til seier i sine klasser, mens det ble en 3. plass til Jakob Lundby.

Dette medførte at ØTS endte opp som beste klubb både på stafetten og på de individuelle konkurransene med flest pallplasseringer totalt.

Det er så mye glede, entusiasme og engasjement i denne gjengen så dette lover godt for fortsettelsen. Og for de som ikke har vært på Liatoppen enda? Bli med neste år, det er et arrangement både store og små husker livet ut.

Bilder fra Liatoppen:

Stafettlaget G13-16

Stafettlaget G 11-12

Stafettlaget Mix 11-12 år

Stolte stafett-deltakere med startnumre og vandrepremien i G13-16

God stemning i ØTS-leiren

Håvard Tosterud i innspurten

Ragna etter seieren søndag

Håvard etter seieren søndag

Jakob jakter på pallplassen

To stk Fodstad - Hanna og Ragna - koser seg på Liatoppen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.