Tusen takk til alle funksjonærer

Postet av Østre Toten Skilag den 12. Sep 2017

LM Øst Lapua Rulleskiskytterfestival er vel i havn og Østre Toten Skilag kan være stolte av innsatsen. Det har vært super innsats av hele gjengen som har stått på for å få arrangementet gjennomført på best mulig vis. Når i tillegg mange av våre egne løpere slår til med gode prestasjoner, er det artig å arrangere renn i Karidalen.

Det er hyggelig å få høre alle de positive tilbakemeldingene fra deltakere, støtteapparat og publikum. Veldig mange skryter av atmosfæren i Karidalen og ikke minst anlegget. Vi har et unikt anlegg som gir gode opplevelser for alle. Løypene er krevende, men likevel oversiktlige og god bredde. Det er god plass til publikum som kan vandre fritt rundt og velge om de vil se på skytingene, starten, mål eller ute i løypene uten å være redd for å gå i veien for løperne.

Dette var det største arrangementet vi har hatt i Karidalen på en stund og vi klarte det til 20 i stil.

Til vinteren er det et enda større arrangement som skal gjennomføres: LM Øst på snø. Med kunstsnø i bunn og forhåpentligvis masse natursnø i løypene skal vi lage et nytt, flott arrangement i Karidalen. På LM Øst i vinter hadde Mjøsski 425 deltakere. Vi håper på like mange og gjerne enda flere i Karidalen til vinteren.

Det er alltid farlig å fremheve noen funksjonærer etter et sånt arrangement, men vi vil likevel gi ekstra honnør til tidtakergruppa som har lært seg EQ-timing på strålende vis i løpet av kort tid og som gjennomfører 2 dager i Karidalen uten problemer. I tillegg er det veldig god service fra kiosk-gjengen som alltid leverer god mat og drikke til både funksjonærer og andre i Karidalen.

Til slutt en honnør til pensjonistgjengen vår. Ikke bare holder de Karidalen vedlike hver mandag, men de bygger også nye buer, benker, kasser og oppbevaringsplasser så Karidalen fortsetter å utvikle seg. I tillegg stiller de opp som funksjonærer.

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.