Marte Mæhlum Johansen på rekruttlandslaget

Postet av Østre Toten Skilag den 26. Apr 2017

I dag ble det klart at Marte Mæhlum Johansen blir en del av det de kaller Morgendagens Helter - rekruttlandslaget for sesongen 2017/2018.

Link til NSF sin side om uttaket

«Det betyr utrolig mye for meg å komme inn på rekruttlaget», sier Marte. «Der vil jeg få utrolig bra matching på trening og Landslaget har et veldig bra opplegg både før og også gjennom sesongen. Det er mange på laget som er en del eldre enn meg med mye erfaring så jeg håper og tror jeg vil lære masse av dem! Det betyr uansett mye å vite at Norges Skiforbund ønsker å satse på meg fremover. Motivasjonen blir ikke mindre av en sånn beskjed», sier Marte med et stort smil om munnen.

«Nå er vi på en «bli kjent-samling» i Oslo der vi har mest fokus på å sosialt samvær og planlegging fremover.»

«I april har jeg trent veldig lystbetont og det har vært godt etter en lang og innholdsrik sesong. Når mai nå kommer blir det å komme ordentlig i gang igjen med systematisk trening. Kanskje jeg blir med på noen løp og konkurranser i vår sommer», avslutter Marte.

Østre Toten Skilag er stolt av å ha en løper på Norges Landslag og ønsker Marte lykke til inn i forberedelsene til neste sesong.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.