Lygnasætersprinten 2017 med link til resultater

Postet av Østre Toten Skilag den 10. Mar 2017

Resultater Lygnasætersprinten

Her finner dere innskytingsliste og arbeidsoppgaver til Lygnasætersprinten

Søndag 19. mars arrangeres det supersprint i skiskyting på Lygnasæter. Dette er en artig konkurranseform med prolog etterfulgt av supersprint.

Invitasjon her

Hjemmeside til arrangementet her

Innskyting alle klasser fra klokka 09.00 - 10.15

Start klokka 10.30 med sprint / prolog. Nybegynnere til og med klasse 12 år går vanlig sprint. Alle klasser fra senior og ned til 13 år går supersprint med prolog og finale. 1 skytinger i prolog for klasse 13-16 år. 2 skytinger for junior / senior i prolog. De som ikke får ned alle blinkene går strafferunder i prolog. Alle 3 ekstraskudd pr serie skal benyttes før det evt gås strafferunde. Startnr og brikke beholdes gjennom hele dagen.

Finaleomganger som starter ca. kl. 13.00 2 skytinger for klasse 13-16 år 4 skytinger for junior / senior. Skiveinndeling aldersbestemte klasser i finalen. Det er plasseringen i prologen som bestemmer startspor. Skiveinndelingen er den samme som startsporet. Der det er to klasser som starter samtidig vil starter tildele startspor. Det betyr at eldste klasse starter først og deretter kommer neste klasse fortløpende.

Lagleders ansvar i pause mellom prolog og finale.

Det er lagleders ansvar å påse at våpen er ladet for finale. Alle våpen skal stå i stativene. Det er mulig å legge frem ekstraskudd i en ammunisjonsboks eller egnet boks som ekstraskuddene skal legges i. Junior / senior- utfordring med 12 ekstra skudd i finale. Alle løpere må selv påse at de har plass til alle ekstraskuddene på våpenet eller i kombinasjon med stafettmagasin. Resultater

Resultatlisten blir beregnet ut fra finaleplass, er det mer enn 30 løpere i en klasse så er det prologtid på resterende løpere.

For klasse 11-12 år og nybegynnere er det vanlig sprint program med to skytinger og 5 skudd pr. skyting.

Startrekkefølge: Senior-Junior-Klasse 16 år-Klasse 15 år-Klasse 14 år-Klasse 13 år-Klasse 12 år-Klasse 11 år-Klasse nybegynnere over 11 år-Klasse nybegynnere under 11 år

Detaljert gjennomføring.

Prologer. Klasse 13-16 år. Alle lader opp våpnet med 1 magasin + 3 ekstraskudd Det er kun anledning til å bruke ett magasin pr serie Dersom ikke alle blinker er truffet gås nødvendige antall strafferunder. Klasse 17 år- og oppover. Alle lader opp våpnet med 2 magasin + 6 ekstraskudd. Det er kun anledning til å bruke ett magasin pr serie Dersom ikke alle blinker er truffet er det strafferunder. Finaler. Klasse 13-16 år, 2 skytinger. Alle lader opp våpnet med 2 magasin + 6 ekstraskudd. Det er kun anledning til å bruke ett magasin pr serie med 3 ekstra skudd pr serie Dersom ikke alle blinker er truffet er det strafferunder. Klasse 17 år og oppover 4 skytinger L-L-S-S Alle lader opp våpnet med 4 magasin + 12 ekstraskudd Det er kun anledning ti å bruke ett magasin pr serie med 3 ekstra skudd Dersom ikke alle blinker er truffet er det strafferunder.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.