Snøproduksjon

Postet av Østre Toten Skilag den 3. Des 2023

Nå har vi startet opp snøproduksjon i Karidalen så vi må be alle ta hensyn til dette og holde avstand til maskiner og utstyr. Vi produserer snø nå som det er kaldt og ypperlige produksjonsforhold for å få mest mulig ut av hver krone som vi bruker i strøm. Ved å produsere opp litt ekstra snø i tillegg til den vi har fått fra oven så sikrer vi en god og lang trenings- og rennsesong for aktive utøvere samt gode vinterforhold for alle andre som ønsker å benytte vårt flotte anlegg.

Understreker viktigheten av å holde avstand til snøproduksjonsutstyret! Det er både strøm og vann under høyt trykk så det er viktig at uvedkommende ikke oppholder seg i umiddelbar nærhet. Vi prøver å legge forholdene så godt til rette som mulig i resten av anlegget nå i produksjonsperioden.

Om noen ønsker å bidra på dugnadsvakter ifm. snøproduksjon så er dette hjertelig velkomment! Det er ikke mange i snøgjengen så det trengs hjelp til å passe på. Ta kontakt med Stig Gøran Bakke (tlf. 916 55 886) dersom du har anledning til å bidra.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.