Løypestatus 24.11.23

Postet av Østre Toten Skilag den 25. Nov 2023

Nykjørte løyper i Karidalen! 

Alle løyper i Karidalen er nå frisket opp og klare for innrykk av helgeturister! 😎 Det er spådd strålende vær så vi håper så mange som mulig kommer seg ut og nyter finværet og nykjørte skiløyper! God helg!
ETTERLYSNING

Postet av Østre Toten Skilag den 22. Nov 2023

Vi har funnet en gjenglemt STIHL hjelm i sagrommet i Karidalen! Den som har glemt igjen en gammel hjelm med ødelagt innvendig stramming har «sannsynlig» tatt feil og fått med seg en splitter ny hjelm av samme type. Vi håper vedkommende henter hjelmen sin og at vi får vår igjen!
Løypestatus Uke 47

Postet av Østre Toten Skilag den 20. Nov 2023

Løypene vil bli preparert tirsdag morgen med klassiskspor etter snøfallet mandag kveld. Videre preparering utover uken avhenger av mildværet som er spådd fra onsdag. Vi satser på oppfriskning av løypene i løpet av helga. Følg med på Skisporet for live oppdatering. 

Vi jobber fortsatt med grunnprepp av løypenettet mot Sillongen og Lena U.skole, men vi trenger mer snø i terrenget her før det kan kjøres med maskin. 

Løypestatus 15.11.23

Postet av Østre Toten Skilag den 15. Nov 2023

Endelig er løypemaskinen vår i orden igjen! 😀

Flinke karer har holdt på i lang tid i maskingarasjen vår og nå er endelig løypemaskinen på belter igjen og ute å kjører. Igår og idag har vi vært ute å preparert mesteparten av rulleskianlegget samt ytre lysløype. Vi har kjørt runden halveis opp mot Grønlandssletta og en ny runde på jordet ved gapahuken. I tillegg er skileik og område ved gapahuk blitt rullet.

Følg med på skisporet.no for live oppdatering!
SAVNET UTSTYR!!

Postet av Østre Toten Skilag den 15. Nov 2023

VI LURER PÅ OM DET ER NOEN SOM HAR GLEMT SEG!!!!

VI MANGLER NEMLIG NOE UTSTYR FRA GARASJEN;-(((( 

FINT OM DET KAN LEVERES TILBAKE SÅ FORT SOM MULIG. 

Det er borte ei Stihl bensindrevet motorsag, Stihl håndholdt løvbåser      (disse mangler vi bilder av) 

Det er borte en kompressor identisk til den som er avbildet og et batteri identisk med det du ser på bildet.
I tillegg ef det borte krafser og div. håndredskap! 


STRØSAND

Postet av Østre Toten Skilag den 15. Nov 2023

Pensjonistgruppe har igjen fylt opp lagrene med strøgrus. Det er meget god kvalitetsgrus (4 - 8 mm) i 15 kg sekker - ingen finstoff i fraksjonen noe som betyr at det ikke følger med skoa innomhus.

Sekkene er plassert på paller ved Kiwi Kapp, Kiwi Skreia, TB Auto Skreia, Coop Kolbu og Coop Extra Lena og XL Bygg Kolbu. KR 100,- pr sekk. 

Der henter du sekker selv og betaler på VIPPS til 792720.

OM DU ØNSKER Å FÅ TILKJØRT KAN DU KONTAKTE AASE TLF 41528498 enten ring eller send sms, SÅ ORDNER VI UTKJØRING (mest sannsynlig så blir det en gang i uka). Vi kjører ut i området, Kapp, Lena, Skreia, Lensbygda, Kolbu, Bøverbru, Reinsvoll, Raufoss og Gjøvik. 

En fin måte å støtte klubben på. Takk til pensjonistgruppa som bidrar her også :)
Løypestatus 12.11.23

Postet av Østre Toten Skilag den 12. Nov 2023

Påfyll av 20cm snø i løpet av helga har gjort godt for underlaget i Karidalen. Idag og ikveld er det blitt rullet med ATV og glattebrett i alle løyper i anlegget og det er greie forhold.

Det planlegges med å rulle og pakke ytterløypa, mot Stenberg og Sletta i løpet av uka.

Arbeidet med reparasjon av løypemaskin pågår for fullt. Med god hjelp av flinke folk fra Totenåsløyper så er snart alle ødelagte deler sveist, rettet eller byttet ut. Vi håper inderlig å rulle ut av garasjen i løpet av uka! 


Løypestatus 06.11.23

Postet av Østre Toten Skilag den 6. Nov 2023

Siden snøfallet forrige uke har vi i løypegjengen jobbet med å rulle og pakke nysnøen så godt vi kan. Vedlikeholdsarbeid på løypemaskin har tatt noe lengre tid enn forventet så arbeidet er utført med ATV og rulle. Temperaturen har ikke helt vært på vår side, men vi har klart å få til en god såle på rundt 20cm i hele anlegget. Noe varierende kvalitet og stedvis dårlig hold, men det skal absolutt være skiføre for trening og lek.

Alle asfaltløyper samt skileik er preparert.
Status Løypepreparering

Postet av Østre Toten Skilag den 6. Nov 2023

Her vil vi publisere oppdateringer om preparering i løyper utført av Østre Toten Skilag. Forøvrig henvises til Skisporet.no for liveoppdatering fra løypemaskin.

Ved spørsmål, kontakt anleggsleder. 
Informasjon fra anleggskomiteen- Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 3. Nov 2023

Anleggsinformasjon i Karidalen 

Det har vært stor aktivitet i Karidalen etter sommerferien også i år.

● 1/7 startet vi med skiltgjenkjenningssystem, noe vi så oss nødt til å gjøre siden den frivillige vips betalingsløsningen nesten ikke ble benyttet. Det er fortsatt en svært rimelig løsning både for ØTS medlemmer og enkelt parkeringer. Systemet vekker forståelse blant brukerne. 

● Gammel energikrevende belysning på stadion og ved skyteskiver er erstattet med Ledbelysning i løpet av høsten. Ledbelysning for resten av løypenettet er innkjøpt og vil bli montert sommeren 24 

● Fiber er installert og tatt i bruk nylig 

● Til erstatning for en råtten lavvo er snart flotte Gapahuker ferdige. ● Gapahukene ligger rett ovenfor det nye skileikanlegget med hoppbakker og kuleløype. Dette anlegget ble påbegynt i 22 og er nå nærmest ferdig, etter to svært våte gravesesonger for entreprenør. 

● Vi skal bli bedre på søppelsortering og et nytt opplegg for sortering av matavfall, plast, pant, papp, glass/ metall og rest er på gang. 

● Elektrifisering av snøproduksjon er nærmest på plass. Dieselmotor med aggregat er byttet ut med elektrisitet. 

● Antallet hydranter utvides fra 7 til 9. Dette er antallet tilkoblingspunkter vi får for snøkanoner. Nr 8 er nedgravd og på plass og no. 9 kommer nå også dersom været ikke slår seg helt vrangt. 

● Samarbeidet med Totenåsløyper gjør det mulig for oss å etablere en ny gruppe der Edmund Haugen tar ansvaret og koordinerer preparering av løyper.Jeg ber om litt tålmodighet ovenfor denne nyopprettede gruppen til de får mer opplæring og erfaring. Vi må ha en kjørbar maskin først og dette har absolutt høyest prioritet Vi må stelle godt med den løypemaskina vi har, og den gjennomgår i disse dager grundig service/vedlikehold. 

Det ble pakket/rullet løyper til langt på kveld i går(torsdag 2.11.23) 

Med mildværet (ekstremværet) som ser ut til å vare noen dager må videre kjøring begrenses. 

Det vil etterhvert bli lagt ut oppdatert informasjon ang. løypekjøring. 

Flere store prosjekter er i nærheten av landet, men snøen kom litt tidligere enn vanlig. Vi håper på en skikkelig vinter med fine forhold og mye moro for unge og eldre i Karidalen.

Hjertelig takk til alle ildsjeler som gjør dette mulig! Fantastisk innsats!

Vi vil gjerne ha med også deg på laget:-) 

Anleggsleder 

Bjørn Haugen 

95180510
KLUBBKLÆR

Postet av Østre Toten Skilag den 2. Nov 2023

Det er nå mulig å bestille klubbklær. Merket er Bjørn Dæhlie. Bestilling må sendes Aase Laeskogen på en messenger melding eller til tlf nr 41528498. Bestillingen gjøres til meg denne gangen for prosessen skal gå raskere. Frist for bestilling er 8 november, håper da at vi får klærne innen jul. (6 ukers leveringstid sier de) Tar en ny runde på nyåret hvor vi kjører nettbutikk. Klærne blir levert Toresen Sport og dere betaler når dere henter der. Jakke blir lagt ut for bestilling i morgen. Prisliste og bilder av klærne ligger som vedlegg.


 Link til klær  AB1641 Østre Toten Skilag.pdf

Prisliste Bjørn Dæhlie.xlsx