(25-27.06.2010) Dugnad for Toten-Troll på Norsk O-Festival

Postet av Østre Toten Skilag den 8. Jun 2010

Til alle i ØTS


Orienteringslagene Toten-Troll, Gjø-Vard og Raufoss arrangerer sammen Norsk O-Festival 25-27/6-2010. Dette er Norges største orienteringshelg i året, og det er innlagt World Cup på lørdagen som avslutning på Nordic Tour (etterligning av tour de ski). Det blir TV-overføring på lørdagen, med storskjerm på stadion.
Arrangementet består av sprint-løp i Raufoss sentrum/fabrikkområdet på fredag kveld, og vanlig orienteringsløp individuelt på lørdag og stafetter på søndag.Dette foregår på flystripa på Reinsvoll. Vi håper på 2500-3000 deltagere.

Til dette trenger vi svært mange frivillige som funksjonærer. Vi ser at vi blir litt for få i egne klubbrekker til å få dekket optimalt funksjonærbehovet, og tillater oss med dette å gå ut til nærliggende klubber for å forhøre oss om det er noen som har lyst til å være med og hjelpe til på det sannsynligvis største idrettsarrangementet i vårt distrikt dette året.

Det dreier seg om enkle oppgaver som kan være løperdrikke-servering, postvakter under sprint-arrangementet, parkeringsvakter, medhjelper ved start/målgang osv. Det kreves ingen kunnskaper innen orienteringssporten for å gjøre en god jobb i disse funksjonene.

Det er ingen nødvendighet å delta alle dagene om man ikke ønsker det. All hjelp mottas med takk. Det blir gratis funksjonær-t-skjorte til alle medhjelpere.

Hvis noen ønsker å være med ved dette arrangementet, så gi meg tilbakemelding med navn og kontaktinformasjon (mailadresse, mobilnummer slik at de ansvarlige for underfunksjoner kan kontakte dere når arrangementet nærmer seg for å avtale oppmøtetid og sted osv), og hvilke dager den enkelte kan delta.

Jeg må ha svar senest 15. juni.

Mvh Anders Sollien, bemanningsansvarlig i arrangementskomiteen for Norsk O-Festival 2010.

Mail: anders.sollien@c2i.net
Tlf:95763350


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.