(25.08.2011) Slik er det i Karidalen nå!

Postet av Østre Toten Skilag den 25. Aug 2011

Har du vært i Karidalen i det siste ? Hvis ikke så anbefaler vi deg at du tar en tur. Det har skjedd mye i sommer. Bildet er tatt fra syd på høyde med lavvoen i retning mot stadion. Legg merke til hvor fint løypene tar seg ut i terrenget og hvor mange fine trær som står igjen mellom traseene.
Anleggssjef Per Øyvind Gjestvang og hans mannskaper fortjener massevis av ros og har gjort en formidabel jobb i løpet av sommeren.
Bildet er tatt ved løypas sydligste og høyeste punkt. Til venstre og bakenfor dumperen er det en forholdsvis krevende motbakke. Dette vil nok bli en attraktiv plass for sekundering. Herfra vil utøverne få god fart og noen hundre meter med hvile før neste motbakke står for tur. I høyre kant av bilde ses den gamle lysløypa.
Til tross for mye nedbør i sommer er anleggssjef Per Øyvind Gjestvang like blid. Her foretar Per Øyvind en sjekk av ei av de mange stikkrennene som er lagt i anlegget. Rørene har virkelig fått testet seg i sommer.
Foto tatt ved befaring av anlegget den 17.8.2011. Det er tydelig å se at fra venstre, Jan Haugen, Tom Østensen, Per Vinger, Knut Brøste, Per Øyvind Gjestvang og Ivar Johansen er fornøyd.


Tekst og foto: Harald Udnæseth

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.