(14.11.2011) Nå er løypene klargjort for snø !!

Postet av Østre Toten Skilag den 14. Nov 2011

I løpet av helga er siste finpussen gjort på løypene før kulden setter inn. Vi er nå klare for å ta i mot kulde og snø der, men på stadion gjenstår det fortsatt noe arbeid. Løypetraseene er kjørt med veivals og der er det er nå like plant som på stuegulvet….. Som dere ser er lysmastene også på plass, men vi mangler lampene. De blir levert i begynnelsen av desember og montering vil starte umiddelbart. Bilde er tatt fra ”Gratishaugen” i retning mot lavvoen. Ser det ikke flott ut ? (Klikk på bildet for å få det større)
Tre blide dugnadskarer som tar en siste sjekk før den siste lysmasten på skiskytterstadion blir satt opp. Fra venstre Are Sundhaugen, i midten Jon Per Longva og Kim Tolfsen (th)
Lysmasta blir her heist trygt, stødig og forsiktig på plass med anleggssjef Per Øyvind Gjestvang bak spakene i gravemaskinen. Øyvind Sæther (med ryggen til) holder et fast grep i lysbrakettene og passer på at lampene ikke blir påført skader ved oppheisingen. Ved fundamentet står Are Sundhaugen, Jon Per Longva og Kim Tolfsen og ”styrer” masta ned på fundamentet.

Tekst og foto: Harald Udnæseth


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.