LISTERHJEM

Oppdatert informasjon om puljer og smittevern:

Vi har 293 påmeldte til lørdag og 253 påmeldte til søndag.

Puljeinndelingen blir slik som annonsert før med jr/sr i første pulje og rekrutter i andre pulje. Oppdatert tidsplan blir lagt ut i kveld.


Viktig informasjon om smittevern:

I første pulje vil det bli krav om grønt koronasertifikat for både utøvere og støttepersonell/foreldre for å slippe inn på stadion. De som ikke har grønt koronasertifikat vil ha mulighet til å ta en hurtigtest som ved negativt svar har gyldighet i 24 timer. Vi oppfordrer alle som må ta hurtigtest om å være ute i god tid, evt ta hurtigtesten fredag/lørdag ettermiddag. Hurtigtest er gratis og tilbys mange steder, blant annet på CC Gjøvik, CC Hamar, Strandtorget Lillehammer og mange andre steder. Sjekk for åpningstider. Skal du ta hurtigtesten i Karidalen på morgenen så er det som sagt viktig å beregne god tid. Testingen åpner kl 07:45. Det er også viktig at alle som skal bruke grønt koronasertifikat har tilgang til dette på telefonen sin slik at dette kan vises ved inngang til anlegget. Alle som skal inn på anlegget (utenom utøverne) må også registrere seg med navn og nummer på QR-kode som er tilgjengelig på hjemmesiden og ved inngangen.

Koronasertifikat lastes ned på Helsenorge.no


Pulje 2 registreres kun med QR-kode for ledere/foreldre, utøverne er registrert gjennom påmeldingen.


Smittevernsplan ligger under "LISTER"


Vi ber alle respektere våre smittevernsregler og ønsker velkommen til et smittefritt arrangement i Karidalen.


 


Det er en glede for Østre Toten Skilag å invitere til Toten rulleskiskytterfestival i vårt flotte anlegg på Toten 4.-5. september. 2021 som i år er en del av Lerøy Sommercup for ungdom, junior og senior.


Gjeldende smittevernsregler i september vil bli hensyntatt.

På grunn av Covid-19-begrensninger i antall deltakere planlegger vi med 2 puljer begge dager og utvidelse eller redusering avhengig av hva myndighetene bestemmer fremover.

Vi planlegger i første omgang med en begrensning på max 400 deltakere med 2 innskytinger og ca 200 per pulje. Rennledelse i samarbeid med smittevernslege og NSSF forbeholder seg retten til å "vaske" startlisten ved eventuelle restriksjoner i områder med mye smitte. 

Nettside til Lerøy SommerCup

Nettside til Lerøy Sommer Cup 1 (Steinkjer)

Nettside til NM Rulleskiskyting og Lerøy SommerCup 3 (Lillehammer)


Rennet er for alle klasser fra og med G/J 11 år 

Program: Lørdag – Sprint. Søndag – Sprint

Ungdom, junior og senior planlegges å starte i første pulje begge dager. Program vil bli presentert senere når vi vet mer om antall deltakere.

Forbehold om at program og gjennomføring kan bli endret. Endringer vil bli oppdatert på hjemmesiden til arrangementetSmittevernRennet er planlagt gjennomført med 2 kohorter. Første kohort for jr/sr med koronasertifikat og 500 stk. Andre kohort for rekrutter uten koronasertifikat og 200 stk.

De som ikke har grønt koronasertifikat (sannsynligvis i hovedsak 2004 og 2005-modeller) får mulighet til å ta gratis hurtigtest med svar i løpet av 15-30 minutter. Dette gjennomføres i Karidalen. Hurtigtest gjelder i 24 timer. Beregn god tid til dette.  
RennToten Rulleskiskytterfestival/ Lerøy SommerCup 4. - 5. september 2021.
Det vil være mulighet til å trene i anlegget fredag, standplass vil ikke være åpen på treningsdagen
ArenaØTS  Skisenter Karidalen
PåmeldingsfristOrdinær påmeldingsfrist er 30. august 2021
InnbydelseSe under lister her
TidsplanSe under lister her
ProgramSe under lister her
InnskytingslisteKommer
StartkontingentStartkontingent etter NSSF’s satser
BrikkeleieAlle til og med 12 år, som ikke har investert i egen brikke, bruker arrangørens brikke. Fra og med 13 år må ha egne brikker. Leiebrikker kan tas ut ved avtrekkskontroll. Betales med Vipps til 46656
StartnummerStartnummer deles ut enkeltvis ved ankomst til anlegget. Jr/Sr må ha gjennomført avtrekkskontroll og brikkekontroll før startnr deles ut. Rekrutter må ha gjennomført brikkekontroll før utdeling av startnummer
AvtrekkskontrollAvtrekkskontroll er obligatorisk for jr og sr og foregår i garasjen ved parkeringen. Startnummer deles ut etter gjennomført avtrekkskontroll og brikkekontroll. Innskyting skal gjennomføres med startnummer på, dvs at utøvere må gjennomføre avtrekkskontroll og brikkekontroll før innskyting.
VåpenkontrollFor klassene 11-16 år kontrolleres våpenet på standplass. For junior og senior visiteres våpenet ved skive 1 direkte etter innskyting og våpenet må være visitert for å få starte. Dette gjelder både lørdag og søndag.
Utøvere fra 17 år og eldre vil idømmes 30 sekunder tilleggstid dersom det er tomhylse i kammeret ved avtrekkskontroll (§5.3)
KioskI Karidalen
ParkeringVed stadion. Koster 50 kroner pr dag. VIPPS til 46655
Temperatur stadionVærstasjon i Karidalen
Værprognose yrLangtidsvarsel for Karidalen
RennkontorRennkontor i Karidalen. Åpningstider kommer
Løypekart:Se link øverst
Løypelengder Se link øverst
OppvarmingsløyperI løypenettet
Standplass30 skiver


StartlisterKommer
Live-resultaterKommer
ResultatlisterKommer
Bobil-parkeringHar du Bobil kan den parkeres enten i Karidalen eller så er det også mulig på f.eks  Heksus camping. Om du ønsker å parkere i Karidalen; ta kontakt med leder Magnus Aas, telefonnr 90154362
Oppstillingsplass bobil: kr 300,- pr døgn uten strøm
Oppstillingsplass bobil: kr 400,- pr døgn med strøm
SmøreboderIA
OvernattingVi har etablert en avtale med Quality Strand Hotel Gjøvik og reservert en del rom der. Priser:
Enkeltrom: 1200 kr per natt
Dobbeltrom: 1300 kr per natt
Trippelrom: 1500 kr per natt
Ta kontakt med hotellet på mail q.strand@choice.no eller telefon 61132000.
 Quality Strand Hotel Gjøvik
 Gjøvik Vandrerhjem Hovdetun
 Sillongen Hotel, Toten
 Totenbadet, Raufoss
 Flere alternativer på denne siden
RulleskiBruker arrangørens rulleski (IDT), rulleskiene blir delt ut ved start, ca 5 min før start. Skiene skal ikke tas ut fra startområdet før start. Bindingene er skiftet og skal være sikre. Utøverne som ønsker strips må evt sørge for dette selv. Påbudt med godkjent hjelm
DugnadslisteLink her
Levert av IdrettenOnline