Påmelding til familiesamling på Spåtind

Postet av Peter Lerche Raadal den 9. Aug 2019

1. - 3. november. 

Da er det klart for påmelding til familiesamlingen på Spåtind. Dette er en familie/miljø-samling for alle klubbens medlemmer og foreldre. 

Invitasjon her: Familiesamling Spåtind 2019


Årets familiesamling blir på Spåtind Sport Hotell fra fredag 1. nov til søndag 3 nov. Dette er et arrangement for alle gruppene og for foreldre. Påmelding innen 20. oktober.

Fokus er å ha det gøy og trene sammen. Vi håper på snø og trening på ski!

På hotellet er det 3- og 4-manns rom samt leiligheter og hytter. Det er også fullpensjon med middag fredag, frokost/lunsj/middag lørdag og frokost/lunsj søndag samt sengetøy og vask inkludert. Etter at påmeldingsfristen er ute vil vi foreta romfordeling. Pris pr. pers er: 750,- for aktive og 1.200,- for foreldre/søsken. Trenere er gratis.

Husk: Godt med treningstøy (både til snø og barmark), ski, staver, fritidsklær, håndklær og masse godt humør.

Trenerne for treningsgruppene setter opp en treningsplan som blir distribuert på hjemmesiden og hengt opp i gangen på hotellet.

Bindende påmelding innen 20. oktober til Tove Borgen på tomtove@hotmail.com eller på sms 938 29 299. Betaling til kontonummer 2050.09.20980 innen 20. oktober. Merk betaling med navn på deltakere.Datoen blir noe tidligere enn før for å unngå snø-problematikken. Samlingen er derfor i hovedsak en treningssamling uavhengig av om det er snø eller ikke på Spåtind.

I slutten av november regner vi med at det er lagt kunstsnø i Karidalen så det er snøforhold på hjemmebane.

Dette er en prioritert samling for Østre Toten Skilag der klubben subsidierer en del av kostnadene.

Vi håper å se så mange som mulig på Spåting 1. -3. november 2019. Påmelding (se over)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.