Oppsummering NM/NC i Karidalen 21.-24. februar 2019

Postet av Peter Lerche Raadal den 1. Mar 2019

Oppsummering NM/NC i Karidalen 21.-24. februar 2019

I dette arrangementet har det deltatt 474 deltakere på normaldistansen fredag, 490 deltakere på sprint lørdag og 123 stafettlag søndag! Fantastisk innsats av samtlige funksjonærer gjorde at alle disse utøverne og deres støtteapparat var fornøyde og roste opptil flere ganger vårt arrangement. Tilbakemeldinger fra TD og NSSF sier at det er en fryd å komme til Karidalen. Vi er dedikerte, rolige, tar lærdom av tilbakemeldinger og følger opp det de ønsker vi skal endre på underveis. Norges skiskytterforbund sier at vi bare skal søke om flere store renn.

De ønsker også at de som har mulighet til å stille opp på IBU-cup på Sjusjøen, sier i fra til Magnus eller undertegnede så skal vi videreformidler til arrangøren. På IBU-cup gis det også en kompensasjon per dag.

TD- Sidsel som har vært TD siden 1990 ga oss veldig gode skussmål på ordningen med uttrekkspremier til våre funksjonærer. Det håper vi også falt i smak for de som vant. Vi var så heldige at vi kunne trekke ut 12+12+19 premier per dag.

Et annet viktig punkt jeg må nevne er alle de flinke ungene/ungdommene fra egen klubb. De er supre representanter og gode ambassadører for frivilligheten i klubben vår. I helga gjorde de en formidabel innsats for klubben sin. (Neste år ber vi de fri fra skolen torsdag og fredag også). De er blide, spreke, arbeidsomme, dedikerte, positive, lærevillige og samarbeider godt på alle plan. VI- følelsen er stor og måten de delte arbeidsoppgavene mellom seg er til å bli rørt av.

Neste gjeng som skal berømmes er gjengen på 17 stk. fra valgfaget innsats for andre ved Reinsvoll ungdomsskole. FOR EN INNSATS! De kom tidlig, jobbet som helter, var positive og utrolig ivrige, arbeidet lange dager og noen holdt til og med på alle fire dagene- FOR ANDRE, TAKK!

Torsdag og fredag hadde vi i tillegg med oss 30 flotte idrettselever fra Lena- Valle videregående skole. De dekket opp funksjoner som kiosk, arena, løyper, rennkontor og på standplass der det ble en lang fredag. Elevene var lærevillige, interesserte og tok oppgavene på strak arm og de spurte mye og sa selv at det var en annerledes, men lærerik dag.

Uten alle disse ekstra mannskapene hadde vårt arrangement blitt veldig «fattig».

Med alle funksjonærer fra den yngste på ni år til den eldste på 74 år, ingen nevnt, ingen glemt, ble arrangementet i helga en suksess. For en gjeng og jeg har lært mange nye mennesker å kjenne. Alle som tilhører og/eller er medlem av Østre Toten Skilag kan være stolte. Takk til alle som har bidratt!

Det er bare å brette opp armene og vise styrke, for nå begynner planleggingen av neste års store arrangement på skiskyttersiden, nemlig Hovedlandsrennet for 15- og 16 åringer.

Hilsen 
Elin - arrangementsansvarlig

Her er mange av de flotte bildene Svein Riste tok disse dagene satt sammen i en videoKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.