JrNM i skiskyting til Karidalen 2025

Postet av Østre Toten Skilag den 13. Apr 2024

VELKOMMEN TIL JrNM i skiskyting for 17-22 år

Vi arrangerer Toten Rulleskiskytterfestival og Østlandsmesterskapet i skiskyting i Karidalen 7.-8. september og dette vil vøre en fin trening for de som satser mot JrNM i skiskyting for 17-22 år for det skal arrangeres i Karidalen 30. januar til 2. februar 2025.

Arrangementssiden blir på NSSF sine sider og kommer etter hvert, men her er litt informasjon om det som skal skje:

Foreløpig program:

Torsdag 30. januar 2025: Treningsdag

Fredag 31. januar 2025: Fellesstart

Lørdag 1. februar: Sprint

Søndag 2. februar: NM-stafetter for 17-22 år


Her er link til hovedterminslisten

Oversikt over løypene i Karidalen finner dere her


Overnatting: Vi har avtale med Strawberry hotel på Gjøvik. Ta kontakt med hotellet for avtalepris:

Andre overnattingssteder:

Gjøvik Vandrerhjem Hovdetun

Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik

Kapteinsboligen i Totenvika

Sillongen Hotel, Toten

Totenbadet, Raufoss

Flere alternativer på denne siden




Løyperapport uke 14

Postet av Østre Toten Skilag den 5. Apr 2024

Årets siste løyperapport fra løypekjørerne i ØTS. Det har vært litt stille fra oss på rapport-fronten de siste ukene, men løyper har blitt kjørt etter beste evne hele vinteren. Nå ikveld har vi kjørt opp alt av tilgjengelige løyper. Det er blitt kjørt opp alt i skianlegget og satt enkelt klassisk spor rundt hele. I tillegg har vi kjørt opp ytre lysløype, nesten ned til Petershagen og oppom yttersvingen mot Sillongen. En bekk har åpnet løypa et stykke nedenfor Stenberg så der kommer vi ikke frem og ovenfor Petterud begynner det å bli veldig lite snø så maskina snudde ved jorde-kanten der.

Slik værmeldingen ser ut fremover så er nok dette årets siste løypekjøring, hvertfall de ytre løypene. Så ta dere en tur eller to i løpet av helga, Kvikk Lunsj føre nå! Løypene inne i skianlegget klarer vi nok å holde åpne en uke til, hvertfall der vi har kunstsnøsåle.

Vi håper vi har fått kjørt tilfredsstillende løyper denne sesongen og setter stor pris på alle som benytter løypenettet og skianlegget vårt. All kjøring av løyper gjøres på dugnad, vi takker for støtten i form av parkeringsavgifter. Dersom noen skulle ønske å støtte oss ytterligere så benytt gjerne Vipps nummer #23838



Toten Rulleskiskytterfestival 7. - 8. september

Postet av Østre Toten Skilag den 5. Apr 2024

Tradisjonen tro blir det Toten Rulleskiskytterfestival også i 2024. Denne gang er det også Østlandsmesterskap i Rulleskiskyting for region ØST.

Mer informasjon kommer etterhvert, men planen er sprint lørdag og fellesstart søndag. Blir det 2 puljer vil 17 år og eldre starte i første pulje begge dager.

Mer informasjon kommer på arrangementssiden i løpet av april.

Velkommen til Toten og Karidalen