Medlemskap i Østre Toten Skilag


Dersom du deltar i renn og representerer ØTS må du være medlem i klubben. Da kan du også delta på organisert trening i klubben.


Vi har to typer medlemsskap:

  • Enkeltmedlemskap koster kr 250,- pr år
  • Familiemedlemsskap koster kr 400,- pr år (gjelder foreldre og barn)


Alle medlemmer må registreres med navn fødselsdato og adresse. Vi trenger også kontaktdata som e-post og telefonnummer.

Send mail til ostretotenskilag@gmail.com med navn, adresse og fødselsdato. Eksisterende aktive medlemmer får medlemskontingent tilsendt.

Vi ønsker deg som støttemedlem

Det er ikke lengre noe som heter støttemedlemsskap, men vi ønsker selvfølgelig så mange som mulig velkommen som medlem i klubben. Dette gjøres nå på samme måte som vanlig medlemsskap ved å registere seg og betale kr 200,- for enkeltmedelsmskap eller kr 400,- for familiemedlemsskap. Vi trenger her også navn, fødselsdato, adresse og kontaktdata for alle som tegner medlemsskap.

Medlemsskap må innbetales årlig og gir i tillegg stemmerett på årsmøte:

For å bli (støtte)medlem betaler du kr 200 til kto.nr 2050.09.20980 (evt kr 400 for familier) og merker betalingen med navn og fødselsdato. Betaler du for flere må du skrive opp navnene på alle medlemmene. Send også mail til ostretotenskilag@gmail.com med informasjon om navn, adresse og alder i tillegg til betalingen.

Medlemsfordeler

Både aktive- og støttemedlemmer får rabatt når man handler hos Sport1 Toresen på Lena. Vis medlemskort i kassa når du skal betale.


STØTT OPP OM ARBEIDET I ØSTRE TOTEN SKILAG


ddmmyyyy