(03.10.2011) Det er gjort utrolig mye arbeid i helga

Postet av Østre Toten Skilag den 3. Okt 2011

Her er fra venstre Stein Klynderud og Bjørn Petterson i full gang med produksjon av sperrebukker. Bukkene blir laget av impregnerte materialer og blir solide. Mange bukker er produsert i løpet av helgen.
Trond Faukald trives med malerrullen. Her er han snart ferdig med å male rammeverket på det flotte skiveoverbygget. Om ikke lenge kan de første blinkene monteres.

 

Smilende Erland Fangan fra Toten Bygg og Anlegg AS , her på stigbrettet av en av de mange dumperne han har kjørt i helga. Fra sidelinjen kunne det virke som om han kjørte 2 dumpere samtidig. Her var det ikke mye tid som gikk til spille. Erland er en særdeles dyktig dumpersjåfør.

Ivar Johansen tipper her et lass på vollen bak skiveoverbygget.

 

Erik Fangan, her i dumperen til Brødr. Gudbrandsen AS, er her i ferd med å levere et lass på ”tippen” på støyvollen mot nord. Nede til venstre skimtes skiveoverbygget.

 

Per Øyvind Gjestvang, her i John-Deer’n, planerer på tippen bak skivene slik at nytt dumperlass kan tas i mot.

 

Erland Fangan er her i ferd med å koble vest og nordvollen sammen. Fyllingen er mange meter høy. Og som dere ser - er det er fortsatt plass til mange dumperlass. Et lass er om lag 18-20 kubikkmeter.

 

Det gamle skivehuset er nå tatt ned og gropa foran standplass begynner å ta form. Speakerbua og klubbhytta ses i bakgrunn.

 

Det er nesten ufattelig at det går an å flytte så mye masse som det er gjort i ØTS-skisenter Karidalen i helga. De som har sittet bak spakene og rattet på disse anleggsmaskinene fortjener en stor takk og massevis med ros.

Tekst og foto: Harald Udnæseth


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.