(25.06.2012) Legg asfalt så kommer vi!!

Postet av Østre Toten Skilag den 25. Jun 2012

Tre blide karer. Fra venstre Geir Ole Steinslett, skytetrener i Norges Skiskytterforbund kvinner elite, Knut Brøste fra utbyggingskomiteen i midten og til høyre anleggssjef Per Øyvind Gjestvang.

 

Nylig var skytetrener elite kvinner i Norges Skiskytterforbund, Geir Ole Steinslett, på befaring i ØTS-skisenter Karidalen.

Etter befaringen sier Steinslett at dette blir rett og slett et kjempeanlegg. - Jeg er mektig imponert over hva dere i ØTS har klart å få til på så kort tid. Løypeprofilen er super og dette er ei utrolig morsom løype. Den minner faktisk litt om profilen i OL løypende i Sotsji. Legg asfalt så vil det ikke gå lang tid før dere vil få besøk av eliten i Karidalen. Denne løypa fyller alle de krav som eliten er ute etter og her vil de få trent på elementer som vil møte utøverne i Sotsji, sier en fornøyd Geir Ole Steinslett.

Det er ikke første gangen Steinslett besøker ØTS-skisenter Karidalen. Steinslett var instruktør på den første  skiskytterskolen på høsten i 2004. Det har skjedd mye positivt i skisenteret og i klubben på disse årene. ØTS er en klubb som virkelig står på og har markert seg på en svært positiv måte og således blir dere lagt merke til rundt om i skiskytternorge. Bare det dere i ØTS har klart å få til på dugnad er nesten ikke til å tro. Dette anlegge vil bli svært viktig for hele regionen, sier Steinslett, som håper å komme tilbake og få testet løypa på rulleski sammen med landslaget om ikke alt for lang tid.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.