(21.03.13) Takk for en fin sesong

Postet av Østre Toten Skilag den 20. Mar 2013

Sesongen 2012/13

Da var siste trening for sesongen over i skileikanlegget borte ved Lavvoen på jordet i Karidalen. 

Som vanlig var det full innsats og god stemning på alle. Som vi sa på slutten av treningen i kveld har det vært veldig kjekt å være sammen med dere i vinter. Det er veldig morsomt å se den fine utviklingen som den enkelte av dere har hatt. Vi synes også at dere har vært kjempeflinke til å høre etter på det som er sagt. Gjør det samme på skolen, så kommer det til å gå fint i årene som kommer... :-) 

Etter Påske blir det ingen organiserte skitreninger, men vi oppfordrer alle til å gå mest mulig på ski i Påsken og gjerne så lenge det er skiføre. 

ØTS kommer til å ha egen skiavslutning i løpet av våren. Tiden kommer til å bli annonsert på nettsidene her. Ellers tenkte vi at de som har lyst kan melde seg på Råtassen som er et terrengløp som går av stabelen lørdag 4. mai. Se under for link til påmelding. https://www.deltager.no/emit/raskinnet_2012_04052013. Dette er helt frivillig og for de som har lyst. Det blir felles tur på Peppes pizza eller lignende etter løpet inne i Oslo.   

Følg ellers med på sidene her i løpet av våren for informasjon om hvordan det blir med treninger ut over våren/ sommeren. Vi oppforder alle til mest mulig aktivitet og variert trening ut over våren/ sommeren. Rulleskianlegget er klart til bruk så snart snøen har gått og asfalten er klar. Bruk anlegget når dere har anledning og lyst.

Takk igjen for en fin sesong og så ønsker vi både løpere og foreldre en riktig god Påske. 

Bjørnar, Tone og Svein

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.