(01.06.2013) Raufoss IL langrenn på nærsamling i Karidalen

Postet av Østre Toten Skilag den 1. Jun 2013

Fra venstre, Ulrikke Haugen Tverbekkmo, Anita Lindmoen, Ylva Sørlie Nereng,  Arne I. Dragerengen, Josefine Bark Flaterud, Otilie Børresen Bollingmo, Stian Roterud, Halvor Villanger, Trond Karsrud, Bendik Lae Steinsrud, Ivar Dragerengen. (Foto: Harald Udnæseth)

Vi i Raufoss il langrenn hadde med oss kommende 13-15 åringer på nærsamling sist helg. Formålet med samlingen var å kunne gi de unge og lovende muligheten til å få noen arbeidsoppgaver som de kunne ha i bakhodet ved egentrening nå i sommmer. Fellestreningene starter vi ikke opp igjen med før i august.

Vi var heldige og fikk med oss tidligere toppløper Stian Roterud som trener. Han har studert ved idrettshøgskolen i tillegg til at han var aktiv løper frem til ca 20 års alder. For ungene var det veldig motiverende å ha med Stian. De blir nok litt lei av de samme foreldrene som tar på seg trenerverv år etter år….
 
Lørdag trente de yngste teknikk, spesifikt på enkelt og dobbeltdans. 14 og 15 åringene hadde mye trening som gikk på ballanse og skibehandling på små flater med kjegler mm.
 
Søndag startet med litt repetisjon av enkelt/dobbelt-dans før vi alle hadde ulike ferdighetsøvelser nede på startplata. Det hele ble avsluttet med noen stafetter og moro.
 
Det ble noen knall og fall, men alle var veldig godt fornøyd - tross skrubbsår.
 
Vi kommer helt sikkert tilbake ved mange anledninger utover høsten.  ØTS-skisenter Karidalen er et kjempeanlegg og tusen takk for ei fin helg i en av Norges flotteste rulleskiløyper.
 
Vi i Raufoss langrenn ønsker alle i ØTS en god sommer.
 
Mvh Arne Ivar

(tekst: Arne Ivar Dragerengen)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.