Forflytningssamling

Postet av Østre Toten Skilag den 24. Aug 2021

I helgen var 13-16 års gruppen på forflyttningssamling på Hedmarksiden. De forflyttet seg mange mil gjennom helga. Var innom både Nes, Helgøya, Gåsebu, Nybygda og Ringsaker kirke.Turen gikk både på asfalt, grusvei, stier og myrer.  Fremkomstmidlene var beina, sykkel, klatring og rulleski samt en rekke utfordrende og morsomme oppgaver underveis.  Mye slit men veldig moro.Vi har et fantastisk trenerteam som legger til rette for en slik samling og mange hjelpsomme foresatte som gjør dette mulig. I tillegg får vi hjelp av så mange sponsorer som bidrar til en vellykket samling både når det gjelder bespisning og transport. Været var topp hele helgen.

Tusen Takk til  alle som sponset mat, drikke,snacks og mulighet for transport av utstyr på forflyttningsaamlinga for oss i Østre Toten skilag 13-16år. DERE ER GULL VERDT🤩🤩 Dere bidrar til at vi kan gi dette flotte tilbudet til utøverne, noe utøverne og foresatte setter stor pris  på🤩🤩CC- mat Gjøvik , Kjeldstad bakeri Kraby,Kims ,Rett i kjeften, Rema 1000 Lena,Bunnpris Raufoss,Kiwi Lena Kiwi Kapp, Brusformidlingen i Hunndalen,Totenkjøtt, Hoff, Europris Lena, Coop Lena,TB Auto med pizza, Fuel of Norway, Gran gårdsutslag, Sogstad gårdsutsalg, Maren Røise, Signe Dyste, XL bygg Kolbu, Kappahl Gjøvik, Eltera, Madshus. Håper ingen er glemt.Info fra styret.

Postet av Østre Toten Skilag den 24. Aug 2021

Info fra Styret august 2021

 

Det er mye aktivitet i klubben. For tiden er det mange som ønsker å ha opphold hos oss og det er hyggelig at de ønsker å komme å bruke anlegget. 

Vi håper flere vil melde seg å være med å bidra på oppgaver som trengs, det er både lærerikt og givende. For øyeblikket trenger vi hjelp til å jobbe med sponsorer samt at vi ønsker flere inn i økonomigruppa og tidtakergruppa. Supert om du melder deg om du kan bidra😉 

Vi har en god og positiv dugnadsånd i Karidalen og det setter vi utrolig stor pris på. Rennene som vi gjennomfører, er viktige i forhold til inntekt til klubben som kommer utøverne tilgode. Det er fint når alle bidrar for da blir det mindre jobb hver enkelt person😉 

Premieutdeling for klubbrenn vil skje 6 oktober på Hoffsvangen barneskole kl. 17.30. 

Toten rulleskifestival 4 og 5 september- meld på😉

GT- karusell i Karidalen 7 september- bli med😉

Rulleskirenn 2 oktober- bli med😉 

Skiskytterskole i uke 42. Meld på til Halvor Alm😉

Er det noen som ønsker å starte opp skileikgruppe- vi vil gjerne ha noen som kan ta ansvar for dette. F.eks annenhver søndag etter jul. Møtes og bruke anlegget til ski og moro. 

Mvh Styret😊