ØTS Høstrullen 30/9 med startliste

Postet av Østre Toten Skilag den 7. Sep 2023


Østre Toten Skilag og Oppland skikrets
 ønsker velkommen til
ØTS Høstrullen

30. september 2023 i ØTS-skisenter Karidalen

Program:  Alle klasser fra 11 år: Individuell start – fristil. Første start kl. 11.00


Startliste:

Startliste Høstrullen




Arena:

Klasser:

ØTS-Skisenter Karidalen

Alle klasser fra G/J 11 år til og med senior.

Rulleski:

Utøverne får utdelt rulleski fra IDT ved start. Det er påbudt med godkjent hjelm.

Påmelding:

Gjøres elektronisk via iSonen, https://isonen.no/event/cllz1ggop02bqec01wyv4r244/ innen onsdag 27.09.23 kl. 23:59
Etter påmeldingsfristens utløp, vil all påmelding bli betraktet som
etteranmelding, og løperne belastes dobbel startkontingent.
Startlistene legges ut på vår hjemmeside.
Etteranmelding kun ved ledige startnummer og senest kl.10.00 renndagen.

Startkontingent:

Startkontingent etter NSF’s satser. Utøvere som har fylt 13 år er selv ansvarlige
for å ha gyldig startlissens. Engangslisens kan løses på rennkontoret.

Tidtakerbrikker:

Alle må ha egne brikker eller leie på rennkontoret (leie kr 50,-). Brikkeleie må betales før lånebrikke blir utdelt. Betales til VIPPS nr. 46656
Hvis brikkenummer mangler på startlisten og du har brikke,
kan brikkenummer sendes pamelding.ostretotenskilag@gmail.com
– oppgi navn, alder og klubb.
På selve renndagen kan dette brikkenummeret oppgis på rennkontoret.

Parkering:

Ved ØTS-skisenter Karidalen for kroner 50,- (Youpark).

Kiosk:

I klubbhuset

Garderober:

Noe garderobekapasitet i klubbhytta

Startnummer:

Hentes i garasjen ved ankomst til anlegget. Startnummer som ikke blir levert tilbake blir belastet løperens klubb med kroner 200,-

Betaling:

Betaling ved påmelding.

Resultater:

Uoffisielle resultatlister er tilgjengelig på EQ timing, og offisielle lister legges ut på hjemmesiden etter at dagens løp er over. Det er 15 min. protestfrist etter at uoffisielle resultatlister er hengt opp.





Løyper og distanser





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.