(19.10.2010) Treningssamling/familiesamling

Postet av Østre Toten Skilag den 19. Okt 2010

Helga 3.-5. desember blir det treningssamling/familiesamling på Sjusjøen. Vi har leid leiligheter i Natrudstilen, der vi har bodd tidligere.

Påmeldingsfrist torsdag 28. oktober.

Vi inviterer til samling på Sjusjøen 3.-5. desember. Det blir lagt opp til mye trening, dvs skigåing, og mye moro. Vi håper å få med trenere fra alle gruppene slik at alle kan få et tilbud. De fleste gruppene trener en gang fredag kveld, to ganger lørdag og en gang søndag.(Evnt deltar på Sjusjørennet hvis det går søndag 5. desember).
 
I år blir det felles Buffèt-middag lørdag kveld på Sjusjøen Cafè 400-500 meter fra leilighetene.
Nytt i år er at ingen "får lov" til å vaske etter seg. Dette er lagt inn i prisen. Vi har reservert ca 80 plasser i leiligheter med plass til 6-8 personer. I utgangspunktet har vi ikke fått noen av de mindre hyttene med 4-5 plasser.
Oppholdet koster 300 kr for aktive utøvere og 600 for foreldre/søsken. Skilaget bidrar med resten. Felles middag lørdag kveld er inkludert i denne prisen (og vasken).
 
Det blir mulighet for skiskyting, dette avtaler skiskyter-trenerne med sine grupper om hvem som skal trene skyting.
 
Det er World Cup i kombinert langrenn på Natrudstilen lørdag og søndag, så noen av løypene blir stengt 2-3 timer fra kl 11 begge dager. Vi har også  mulighet til å gå i løypenettet oppe på selve Sjusjøen.
 
Vi håper mange vil være med denne helga, selvom det er midt i "julestria".
 
Jeg trenger påmelding raskt, innen torsdag 28. oktober. Faktura sendes ut etterpå.
 
De som veldig gjerne ønsker å bo sammen kan gi beskjed om dette, så kan jeg se hvilke ønsker som kan oppfylles. Ellers fyller vi opp leilighetene. Det går som regel bra.
 
Påmelding på mail til undertegnede om antall voksne, barn, utøvere osv.
 
 
mvh
Merete Mæhlum Johansen (meretem.johansen@c2i.net)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.