(09.10.2011) Div info

Postet av Østre Toten Skilag den 9. Okt 2011

  • Nye klubbdresser kan prøves i Karidalen. Navn og str skrives på liste.
  • Det blir snøsamling/familiesamling på Beitostølen siste helg i november. Mer info om denne, les nedenfor.
  • Bruktsalg i Karidalen onsdag 26. oktober. Mer info kommer.
  • Handlekveld på Torsen sport torsdag 3. november. Mer info kommer.
  • Brukte og avlagte mobiltelefoner kan leveres i Karidalen. Klubben får 35 kr pr telefon.

Snøsamling/familiesamling

Skilaget inviterer til treningssamling/familiesamling/snøsamling på Beitostølen 25.-27. november. Vi bor alle i leiligheter på Beitostølen Leilighetshotell. Her bor vi alle samlet. Leilighetshotellet ligger på venstre side rett før sentrum. Det var tidligere hotell. Det blir lagt opp til mye trening på snø, dvs skigåing, og mye moro. Vi håper å få med trenere fra alle gruppene slik at alle kan få et tilbud (minus gruppe 4, se nedenfor). Vi kommer tilbake til treningstider, oppmøtetidspunkt og mer info. 
 
I år blir det felles pizza-spising på Peppes lørdag kl 18.00.
Ingen "får lov" til å vaske etter seg i år heller. Dette er lagt inn i prisen.
Vi har reservert ca 80 plasser i leiligheter. De fleste leilighetene vi disponerer har plass til 4. Dette betyr at vi muligens må flytte  f.eks en unge over til noen andre for å sove. Dette er sikkert greit når alle bor under samme tak.
 
Oppholdet koster 400 kr for aktive/barn utøvere og 600 for foreldre. Skilaget bidrar med resten. Felles pizza lørdag kveld er inkludert i denne prisen, dvs pizza og en 0,4 l med brus. Resten av måltidene må ordnes selv. Det er fullt utstyrt kjøkken i leilighetene.
 
Det blir mulighet for skiskyting for noen av gruppene, dette avtaler skiskyter-trenerne med sine grupper om hvem som skal trene skyting.
 
Til info: 15-16 åringene har tilbud om kretssamling i langrenn på Natrudstilen eller Young-star samling i skiskyting i Trysil denne helga. Vi regner med at disse løperen velger disse samlingene så denne gruppa har ingen trener på Beitostølen denne helga. Dersom noen ønsker å være med til Beitostølen kan de helt sikkert være med gruppe 3 å trene. Denne helga går også de første rennene av stabelen for de eldste utøverne.
 
Vi håper mange har tid og lyst til å bli med på dette.
 
Jeg trenger påmelding raskt, innen torsdag 20. oktober. Faktura sendes ut etter påmelding. 
 
Påmelding på mail til undertegnede om antall voksne, barn osv.
 
mvh
for styret ØTS Merete Mæhlum Johansen

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.