(10.10) Invitasjon til kretssamling

Postet av Østre Toten Skilag den 11. Okt 2011

Se mail under fra Syver – de som ønsker å delta sender en mail til meg (are@sundhaugen.noinnen klokka 12:00 på torsdag 13. oktober.
Ønsker tilbakemelding om hvem som deltar på kretssamling, om foresatt deltar og om det er ønskelig med overnatting.

- Are
--------------------------------------------------------------------------------------------

Hei.

Vi vil gjennomføre en ny kretssamling for aldersgruppen 10 – 14 år helgen 21. – 23. oktober. Denne samlingen blir på Lillehammer. Dette blir også en barmarkssamling, og for de som har rulleski kan dette tas med så får dere prøve en helt ny og super rulleskibane! For de som ikke har rulleski tar dere med joggesko.

Det er bestilt overnatting på Birkebeineren motell, leiligheter med plass til 6 i hver leilighet. Frokost er inkludert i prisen, ellers lager vi lunsj, middag og kvelds selv på leilighetene.

Som sist samling setter vi krav om minst en leder per 4. barn.

Pris per deltaker er 750,- (for dere som ønsker overnatting på Lillehammer)

(Det har kommet spørsmål om foreldre/ledere kunne få lavere pris, siden det settes krav til at de blir med. Dette har jeg valgt å ikke gjøre, og håper heller klubbene kan fordele prisene annerledes dersom dere ønsker dette. Skal pris for foreldre/ledere ned, må pris for ungene opp for at vi skal kunne komme i mål økonomisk.)

Vedlagt følger påmeldingsskjema dere kan benytte. Jeg ber om tilbakemelding innen torsdag 13. oktober. Beklager kort frist. Oppmøte blir fredag kveld, hvis det er noen som kommer først på lørdag så ber jeg om at dette påføres i påmeldingsskjema så vi kanskje kan få en leilighet kun fra lørdag. Men jeg håper flest mulig kommer på fredag!

For de som kun vil være med på treningen, og vil bo hjemme, setter vi pris til kr. 100,- som vil dekke treningsavgift.

Det kommer mer informasjon nærmere samlingen. Den blir sendt kontaktpersonen som settes på påmeldingslisten.

Mvh

Syver Berg-Domås
For Oppland Skiskkytterkrets


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.