(29.10.2011) "Gedigent anlegg"

Postet av Østre Toten Skilag den 29. Okt 2011

Rådgiver idrett, Elin Bjørnstad, fra Oppland fylkeskommune (tv), kulturkonsulent Per Einar Starum (midten) og Tom Østensen fra utbyggingskomiteen (th) fotografert på standplass.

Tirsdag 25.10.2011 hadde rådgiver idrett i Oppland Fylkeskommune, Elin Bjørnstad, sammen med kulturkonsulent i Østre Toten kommune, Per Einar Starum, befaring i ØTS-skisenter Karidalen. Bjørnstad sier at hun er veldig imponert over hvor mye arbeid Østre Toten skilag har fått gjort i løpet av så kort tid. Videre sier Bjørnstad at det arbeidet som hittil er utført virker nøye planlagt og solid utført. Dere får her et gedigent anlegg og i tillegg fortjener dere ros for all den dugnaden som blir utført i laget. Det er rett og slett imponerende. Jeg er svært begeistret over det jeg har sett i dag, sier rådgiveren i idrett fra Oppland Fylkeskommune, Elin Bjørnstad.
 
Kulturkonsulent Per Einar Starum er ening med Bjørnstad og tilføyer at han liker løype-/kurvesystemet og utnyttelsen av terrenget innmari godt. Det er småkuperte, artige og spennende løyper som blir morsomme å gå i.  Likeledes liker kulturkonsulenten at alle kabler blir lagt i bakken og at det blir brukt LED lamper til å belyse anlegget. Det blir et flott anlegg som mange i regionen vil få mye glede av avslutter Starum.

Tekst og foto: Harald Udnæseth


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.