(19.03.12) KM sprint og jaktstart

Postet av Østre Toten Skilag den 19. Mar 2012

Startliste Sprint: Html   PDF

Den terminfestede KM sprint og jaktstart i Skrautvål er avlyst grunnet snømangel. Det kommer til å bli satt opp et renn på Natrudstilen den 25/03-12, dette er er i regi av Vingrom og ØTS. Mange foresatte fra både Vingrom og ØTS har sagt seg villige til å bidra til at dette kan gjennomføres. Rennet vil få KM status for 13 år og eldre, vil også mest sannsynlig bli sprint med påfølgende jaktstart. Ligger vel da i kortene at det vil bli reduserte løypelengder. For nybegynnere og utøvere tom 12 år, vil det bli satt opp et renn i sprint. Vi henter ut liste over påmeldte fra Skrautvål. Løpere fra Oppland kan etteranmelde seg til ØTS eller Vingrom innen onsdag kveld. Videre beskrivelse av gjennomføring kommer. Skiskytterutvalget ØTS

-------------------------------------------------------
Innbydelse KM sprint og Jaktstart Oppland 2012

Sted Natrudstilen Skisenter Sjusjøen

Dato 25. mars 2012

Innskyting kl. 0900-0945

ØTS og Vingrom IL skiskyting har gleden av å invitere til KM i sprint med påfølgende jaktstart søndag 25 mars på Natrudstilen med start kl 1000. Det er kun sprint for alderen til og med 12 år.

Dette arrangementet har blitt et dugnadsrenn for å få avviklet KM. Rennene som skulle ha vært avviklet på Skrautvål, ble flyttet til Natrudstilen p.g.a lite snø. Krefter i ØTS og Vingrom IL gikk sammen for å avhjelpe situasjonen og har klart å få på plass en rennorganisasjon. Dette har vi klart med hjelp av Kretsens styre som har sett på strukturen og gitt klarsignal for 2 renn på samme dag.

 I og med at dette er et rent dugnadsrenn så kan vi dessverre ikke ta imot etteranmeldinger utenifra vår egen krets, utenom de som allerede var påmeldt før avlysning på Skrautvål. Dette på grunn av den mannskapskrevende delen av arrangementet. Disse rennene er kommet i stand for å få avviklet KM i Oppland skiskytterkrets. Vi beklager at vi ikke ser oss i stand til å ta imot utøvere utenifra vår krets, men vi håper å ha forståelse for våre handlinger i denne saken.

I og med at det blir avholdt 2 renn samme dag, har vi valgt å gå ned på lengden på begge renn, slik at det ikke skal bli for tøft denne dagen.

Vi håper på en fin dag, og at det sportslige kommer i sentrum for våre utøvere når det ble som det ble. Løypelengder har ikke kommet frem enda men følg med på hjemmesiden til kretsen, da vi prøver å få lagt ut informasjon der. Fint om dere foreldre hjelper oss med enkle oppgaver slik at sikkerheten og standarden på et KM blir ivaretatt.

 

Hilen

Per Vinger                                       Lars Freng

Østre Toten skilag                          Vingrom IL skiskyting


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.