(30.07.2012) Her lages fundamentet til stadionbrua

Postet av Østre Toten Skilag den 30. Jul 2012

Oversiktsbilde som viser utgangen fra standplass inn mot stadion og strafferunden. Her er betongfundamentene til den nye stadionbrua satt på plass. Bakenfor gravemaskinen ses også kulverten og den flotte støttemuren. Ved støttemuren skal det settes opp et gjerde som også vil bli en utmerket reklameplass. Det er en stor jobb som er gjort på stadion med kulvert, brupillarer og ikke minst drenering.
Her er maskinfører Øyvind Knudsen i ferd med å tippe et dumperlass inn mot brupillaren som ligger inntil publikumsområdet ved standplass. I bjørkelunden bakenfor ligger den vakre «gratishaugen».

 

Bak spakene i gravemaskinen sitter anleggssjef Per Øyvind Gjestvang som her tar siste finpussen ved brupillaren inn mot kulverten. Som dere ser blir stadionområdet utrolig vakkert. I tillegg blir det en publikumsvennlig adkomst til og fra standplassområdet fra p-plassen og stadion. Det kan opplyses om at ØTS har et lite håp om å få på plass ei trebru fra Moelven Limtre AS. Det ville jo bli prikken over «i-en» i et slikt fantastisk flott skianlegg.

 

Tekst og foto: Harald Udnæseth


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.