(03.02.13) Kvalfoss-sprinten 2013

Postet av Østre Toten Skilag den 3. Feb 2013

Da var en kjempeflott helg i Holmenkollen gjennomført. Kvalfoss-sprinten 2013 ble en kjempeopplevelse både for liten og stor. Mange flotte resultater ble levert av ØTS sine unge lovende skiskytterutøvere.
Med rundt 100 utøvere i hver av gutteklassene og 50 i jenteklassene klarte Østre Toten Skilag å markere seg med både antall utøvere og gode prestasjoner!
Det som er ekstra moro er det fellesskapet som miljøet er tuftet på og som vi kommer til å høste godt av fremover. Dette lover godt for årene som kommer!!!

Lørdag var det Sprint på programmet. I jenteklassene fikk vi Kristin Sandbæk (J15 år) på en super 3. plass og Stine Myre (J14 år) på en flott 9. plass. I klassen G13 år fikk vi 3 gutter med på premiepodiet (de 16 beste plassene) – Det var Mathias Haugen på 9. plass, Erik Fodstad på 11. plass og Jens Strømmen Martinsen på en 15. plass.

Søndag var det Normal som stod på programmet. Igjen leverte Kristin Sandbæk et flott løp med en 5. plass i J15 år. I klassen G13 år ble det nok en gang 3 utøvere på premiepodiet. Denne gangen var det Mathias Haugen med en flott 4. plass, Andreas Østensen med en 11. plass og Erik Fodstad med en 15. plass.

For å se alle de flotte resultatene gå inn >>>

Gratulerer med flotte resultater alle sammen!!!!

Og igjen - takk for en super helg!

Trenerne!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.