(17.02.2013) Ungdommens Holmenkollrenn

Postet av Østre Toten Skilag den 14. Feb 2013

Ungdommens Holmenkollrenn er over for i år. Løperene for ØTS gjorde sine saker bra med mange gode løp. Vi gratulerer alle sammen! Spesielt bra gikk det med Sander Harefallet som ble nr 21 på lørdag og nr 17 søndag i konkurranse med neste 300 andre. Vi legger merke til nivaet i G 13 år i vårt distrikt. Vinnere kommer fra Vind og med 5-6 løpere fra Gjøvik/Toten distriktet blandt de 20 beste begge dager ser vi at nivået her er kjempehøyt. Greit å vite at man konkurrerer med landets beste hver helg. Se resultater på infoside.

Infoside

Bendit Ungdommens Holmenkollrenn er utvilsomt helgas høydepunkt. Her møtes 13-14 åringer fra hele landet og med totalt over 1000 løpere. I gutte-klassene er det over 300 deltagere og i jenteklassene i underkant av 200. Dette rennet regnes som uoffisielt NM for denne aldersgruppa. Lørdag er det klassisk og søndag fristil. ØTS stiller i år med 12 løpere, det er flere enn på mange år. Flott!