(03.03.2013) Hovedlandsrennet 2013

Postet av Østre Toten Skilag den 3. Mar 2013

Hovedlandsrennet 2013 er over, og våre 3 jenter gjorde sine saker meget bra.

Fredag var det klassisk sprint og Marte vant prologen og viste at formen var bra. Kristin ble nr 21 i prologen og Susann  kom desverre ikke videre. Både Kristin og Marte gikk greit videre helt til finalen. Marte slo til og vant finalen med god margin. Kristin kjempet om 3. plassen, men måtte til slutt se seg slått på målstreken og ble nr 4. Meget sterke løp av begge to.

Lørdag var det fristil 5 km. Våre tre jenter klarte seg veldig bra i den tøffe  løypa i de sterke vindkastene. Kristin ble nr 11, Marte nr 8 og Susann ble denne dagen best med en flott 7. plass. Det var ca 120 jenter med i hver klasse så dette er knallbra. Lørdagen forsatte med et voldsomt snøvær og enda mer vind enn tidligere på dagen.

Søndag var det stafett. Marte gikk på 1. laget som gikk helt til topps og vant gull. Susann og Kristin gikk begge meget gode etapper på 2. laget som ble nr 7. Flott helg sportslig sett, men veldig mye vær!

Vi gratulerer Susann, Kristin og Marte med flotte resultater!