Nytt åpent trim- og klubbrenn 22. januar 2020 fristil med skiskyting

Postet av Peter Lerche Raadal den 2. Des 2019

Åpne trim- og klubbrenn 2019/2020


Onsdag 22. januar er det nytt renn (fristil) i Karidalen med skiskyting for de som ønsker å gå det.

Det er snø i Karidalen, men fortsatt krevende forhold. Løypene blir kjørt i ettermiddag slik at traseene blir fine, men for alle som skal arrangere og se på: sko dere godt da det er mye is i området.


Skiskyting vil bli arrangert som normal pga lite snø i starfferunden. Innskyting fra 1800-1830.

Påmelding langrenn før onsdag kl 18:00, skiskyting innen mandag kl 23:59. 

Ytre-runden er ikke kjørt.

Mer informasjon om rennene og påmelding finner du her

Dugnadsliste:


BETALING:

Ved henting av startnummer må du vise kvittering for betaling på Vipps, enten som enkeltbetaling på kr 50 eller som samlet betaling for alle renn på kr 400.

Onsdag 8. januar kan du betale kr 300 for resterende renn denne sesongen.

Ha bilde av betalingen klart slik at startnummerutdelingen går raskt.

Betaling gjøres pr Vipps (46656) eller bankterminal i klubbhytta før rennstart. Enkeltstart koster kr 50,- eller kr 400,- for hele sesongen, (kr 300 for rennene fra 8. januar). Du kan betale til Vipps før du kommer til Karidalen og bare vise kvittering når du henter nummeret. Dette er med på å gjøre køen raskere.


INFORMASJON:

Årets Åpne trim- og klubbrenn starter 11. desember 2019. Vi ønsker at det skal være en lav terskel for å delta og at klubbrennet skal oppleves åpent for alle som er glade i å gå på ski. Det er lagt opp til hele 11 renn denne sesongen (med forbehold om snø og temperaturforhold). Rennleder er ansvarlig for å ta beslutning om eventuell avlysning dersom temperatur er under -15C eller snøforholdene tilsier det. Informasjon legges ut på hjemmeside og Facebook senest kl 17.00. Rennet starter kl 18.30. Vi ønsker også at mange voksne vil delta på klubbrennene i år. For de som ikke ønsker å gå i seniorklassen er det mulig å melde seg på i egen trimklasse.

PÅMELDING:

Påmelding til årets klubbrenn gjøres på www.eqtiming.no. Påmelding kan også skje i klubbhytta fram til kl 18.00 renndagen.


FELLESSTART:

De klubbrennene som har fellesstart vil dette være for de som er 13 år og oppover. Ved fellesstart kan aldersklasser bli slått sammen avhengig av antall påmeldte i klassene. Dersom du ikke ønsker å gå fellesstart kan du melde deg på i vanlig intervallstart. Det er vanlig intervallstart for klassene 12 år og yngre.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline