Åpne trim- og klubbrenn 2019/2020

Postet av Peter Lerche Raadal den 2. Des 2019

Åpne trim- og klubbrenn 2019/2020

 

INFORMASJON:

Årets Åpne trim- og klubbrenn starter 11. desember 2019. Vi ønsker at det skal være en lav terskel for å delta og at klubbrennet skal oppleves åpent for alle som er glade i å gå på ski. Det er lagt opp til hele 11 renn denne sesongen (med forbehold om snø og temperaturforhold). Rennleder er ansvarlig for å ta beslutning om eventuell avlysning dersom temperatur er under -15C eller snøforholdene tilsier det. Informasjon legges ut på hjemmeside og Facebook senest kl 17.00. Rennet starter kl 18.30. Vi ønsker også at mange voksne vil delta på klubbrennene i år. For de som ikke ønsker å gå i seniorklassen er det mulig å melde seg på i egen trimklasse.

PÅMELDING:

Påmelding til årets klubbrenn gjøres på www.eqtiming.no. Påmelding kan også skje i klubbhytta fram til kl 18.00 renndagen.

BETALING:

Betaling gjøres pr Vips eller bankterminal i klubbhytta før rennstart. Enkeltstart koster kr 50,-

I år kan de som ønsker å gå klubbrenn kjøpe abonnement for samtlige 11 klubbrenn. Dette koster kr 400, du sparer da kr 150 og deltar på de rennene du vil.

FELLESSTART:

De klubbrennene som har fellesstart vil dette være for de som er 13 år og oppover. Ved fellesstart kan aldersklasser bli slått sammen avhengig av antall påmeldte i klassene. Dersom du ikke ønsker å gå fellesstart kan du melde deg på i vanlig intervallstart. Det er vanlig intervallstart for klassene 12 år og yngre.

Mer informasjon om rennen finner du her0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline