Oppdatert status på byggearbeidene i Karidalen

Postet av Peter Lerche Raadal den 2. Okt 2019

Tirsdag 29. oktober 2019:

Byggearbeidene fortsetter og vi har ikke bare gode hjelpere, vi har også gode samarbeidspartnere. En stor takk rettes i dag til Würth Norge AS ved Espen Langerud som har latt oss få låne denne fantastiske lektemaskinen som gjør jobben mye enklere og raskere. 

På bildet nedenfor ser vi Bjørn Haugen på taket på nybygget i Karidalen mens han betjener lektemaskinen på fortreffelig vis. Dette går unna!


Mandag 23. oktober 2019:

Mandager er den dagen flest "ØTS"-pensjonister og andre møtes i Karidalen. Da jobbes det, prates, spises og fortelles gode historier. Her er noen bilder fra lunsjen mandag 23. oktober. Mye bra ungdom i denne gjengen - og kake er de vel fortjent. 


Uke 42 2019:

Reisverk og takstoler på plass på begge nybyggene:


Onsdag 9. oktober 2019:


Nå jobbes det hardt blant både pensjonister, Arnfinn Eng og andre gode hjelpere for å få gjort mest mulig før snøen kommer.

Mandag 7. oktober fikk vi god hjelp fra Lena Maskin AS da veggene på garasjen ble løftet på plass.

Det er fantastisk å ha en sånn gjeng med "stå på"-villige folk som gjør dette mulig. Andre klubber i nærområdet lurer på hvordan vi klarer å ha så stor aktivitet i anlegget vårt og det skjønner vi jo godt at de spør om. For her er det enorm dugnadsinnsats.


Takk alle sammen!

Bilder fra løfting av veggene:

__________________________________________

Det er stor aktivitet på byggefronten i Karidalen om dagen - nytt påbygg til klubbhytta og nytt garasjeanlegg er under oppsetting.

Tilbygget på hytta tar mer og mer form. I forrige uke ble takstolene satt på plass i et mildt sagt høljende regnvær. Byggeleder Arnfinn Eng & Co har stått på - imponerende innsats.


I tillegg jobber vår fantastiske pensjonistgjeng ++ med å sette opp en svær ny garasje til løypemaskinen med mer.

Sist uke ble gulvet til garasjen støpt. Klargjøringen til støping ble utført i rekordfart onsdag kveld til langt ut på natt av ivrige ØTS-ere - Harald, Per Øyvind og Håvard.


Før klargjøring av gulvet hadde pensjonistene gjort ferdig forskalingen og støpt såler og grunnmur.
Lørdag hadde pensjonistene med Svein i spissen startet med sviller til bindingsverket.


Vi heier på denne gjengen her - tusen takk!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline