ØTS-rennet rulleski 2018

Postet av Østre Toten Skilag den 31. Aug 2018

29. september 2018 arrangerer vi ØTS-rennet i fristil i Karidalen.


Her blir det flott premiering med over 40 premier i form av produkter fra IDT, Sparebank1 og BJ, noen av de er uttrekkspremier så her er det muligheter å vinne produkter fra dem. I tillegg stiller IDT med eget servicetelt der du kan få utført service på rulleskiene dine, skifte hjul og annet. 

Mer informasjon på siden til arrangementet.

Velkommen
Standplass stengt 1. september

Postet av Østre Toten Skilag den 30. Aug 2018

I forbindelse med forberedelser til ØM i rulleskiskyting 8.-9. september blir standplass stengt lørdag 1. september frem til kl 1400.Program, klasser og løypelengder ØM Rulleskiskyting

Postet av Østre Toten Skilag den 17. Aug 2018

Foreløpig program er lagt ut på siden nå. Dette kan bli justert når vi ser antall påmeldte deltakere.

Da har vi satt opp de ulike distansene med tilhørende løyper for begge dager under ØM Rulleskiskyting. Løyper og distanser er noe annerledes enn det vanlige løypenettet i Karidalen, dette fordi løypelengden blir ulik når man går innom skiskytterstadion.

Vi har nå tatt hensyn til sikkerhet, total distanse samt unngå mange ulike løypelengder og kommet frem til at dette er den beste løsningen for årets rulleskiskytterrenn.

Gjør deg kjent med de ulike løypelengdene for normal og sprint og studer kartet for å vite hvor du skal gå. Du finner de på arrangementet sin side (se nedenfor):

Det nærmer seg: Husk påmelding som kan gjøres her

Mer informasjon om rennet finner du under arrangement på hjemmesiden


Velkommen til Karidalen
Levert av IdrettenOnline